Şebeke problemi var. arama yaparken kopma oluyor. bağlantı kesiliyor. farklı sim kartları da denendi aynı hatayı verdi iphone 13 ün çekmediği hattımı çekmeyen yerde başka telefona taktım çekti daha 1 yıl garantisi var Ne dersiniz yenisini yollarlar mı?şikayet vardan okuyorum bir sürü insan madur edilmiş hey gidi apple bir zamnalar takır takır yeni telefon yolluyordu (iphone 5-6-7-8 zamanları :D) |
iphone 13 ü garantiye yolladık yenisini yollarlar mı acep

-
-
Şebeke sorunu cözümlenmez ise yenisi gelebilir tabi,tamiri olmayan kronik sıkıntı varsa tabi..Sen yinede heveslenme 1 hafta içinde herşey belli olur:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yenisi gelirse adak adayacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende 13 yolladım şebeke gitti telefon sim kart okumuyor değişim veya onarım için incelenecek yazıyor bakalım ne olacak
Benimki okuyor ama çekmesi gereken yerlede çekmiyor senin durum daha avantajlı hocam haberdar eder misin sonuçla ilgili
Yenisi gelir swap
Swap nedir hocam
Bugün baktım servis ön cam hariç telefonun arka kısmını komple değişildi diye mesaj atmışlar ama cihaz değeri satarken azalıyor mecbur gelince kullanıcaz napalım artık
-
Geçmiş olsun hocam ben de şimdi almaya gidiyorum bakalım bize ne diyecekler
Cihazın değeri niye azalsın, ürünün sorunu orijinal parçayla giderilmiş. Sonuçta çıkma parça takmıyorlar ki.
-
Cihazini sifirlamişlar orjinal ile nie değeri düşüyor.?
Telefonu aldım HİÇBİR İŞLEM YAPILMAMIŞ
Cihazda'da değişen kısımında gözükecek yapılan işlemler şu parçası şunla değişti diye buda satarken değer kaybı orjinal servis değiştirmiş belki o biraz faydası olur düşünmekteyim
-
Satarken ne değer kaybı olacak millet olarak şu boş işlerden kurtulamadık.
-
Servis ile yapilan işlemlerde telefoncular sorun etmez,garantili cihaz aliyoruz servis dişi işlem olmadigi sürece problem yok..
Sanada gecmiş olsun,sorunun cözümlenmemeai kötü bi durum..
Normalde öyledir, bulunduğum bölgede yani urfada bu pasaj'daki telefoncular telefonları alırken ölü fiyata almayı adet etmişler satarkende yüksek fiyatlara normal bişeyi olmayan telefon sıfır aldığın kutusunu aç git satmaya kafadan 4 5 bin zarar edersin böyle bir sistem maalesef işini tabi iyi yaoan arkadaşları tenzih ederim..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X