< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Şarj filan neyse de soyulma işi ciddi can sıkar. Pil yüzünden soğumuştum. Soyulmada varsa 11 ile devam. 13 de görüşmek üzere. |
|
|
Boya soyulması nedir ya şaka mı bu? Kullanmadım ama 5s'lerde soyuluyormuş öyle diyorlar. Fakat 5s 2013 model bir telefondu. Yani milattan öncesinde kaldı nerdeyse. Yıl olmuş 2020 hala soyulan telefon yapıyor Apple. Bir şirket 7 senede hiç mi geliştiremez kendini? Millet neler yapıyor bunlar hâlâ 4 gb ram, 60 hz ekran, 2800 mah pil, ucube gibi bir çentik, kalın çerçeveler (evet 12 bile kalın bana göre), 20w şarj desteği.. Bunlar yetmezmiş gibi kutudan adaptör ve kulaklığı çıkartıyor. Hadi neyse deyip hepsini sineye çekiyorsun sonra telefonu eline alıp bir bakıyorsun 1 hafta sonra soyulmaya dökülmeye başlamış. En hafif tabirle kepazelik. Belki bu sorunu halledecekler ama milyar dolarlık şirketsin sen argen, mühendislerin bilmem neyin herşeyin var bir bak şu telefona çıkartmadan önce adam gibi test et. 3-4 aylık kullanımdan sonra ortaya çıksa hadi bir nebze anlarım da 1 hafta sonra olması nerden baksan rezalet, kepazelik, saçmalık.. Adamlar resmen iphone almayın gidin başka telefon alın diye çabalıyorlar. 8 senelik bir iphone'cu olarak yazıyorum bunları onu da belirteyim. |
Yok hocam iPhone5 i olan tum arkadaslarimin telefonlari yamuktu, kasasi yumusak ALuminyum idi, arka cepte tasiyinca yamulurdu. Ben özellikle bu sebepten i5 almamistim o kasayida hic sevmiyordum. iPhone6 larinda simkart yuvasinin ustundeki kisma basinc uygulayinca yamuluyordu bunu i6S ile duzelttiler. Simdi ayni sorunlar Aluminyum kasali i12 ile geri dönecek, ustelik telefon boyutlari daha buyuk. Yamulma olmazsa sasarim. i5 kasasini begenmesemde i12 lerede guzel duruyor, i5 boyutlarida bir acayipti TV Kumandasi diye dalga gecilmisti. Artik kasasinda degilim icindeki iOS a bakiyorum |
Hesabımı sil
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |