Şimdi Ara

iPhone 12 için geri sayım başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bekliyoruz :D

  • Skadi kullanıcısına yanıt

    Mini'ye A14 koymaları benim gözümde yüksek ihtimal. Fakat artık tüm cihazlara OLED koydukları için işlemciden kısıp A13Z de koyabilme durumları var.




    Ekranda herhangi bir kısma olmayacaktır çünkü 12 Mini ekran panelleri için Apple BOE ile işbirliğinde. Sadece düşük maliyetli OLED koyacaklar. BOE istenen standartı verebilecek mi; onun merakı içerisindeyim. Lâkin, Apple bugune kadar hiç BOE ile calismamıstı(OLED paneller için)



    genelde Samsung ve LG Display ile çalıştı/calişiyor 11 Pro ve diğer OLED panelli cihazlar için.




    İnsanlara Pro aldırtacak ekstralar yükleyecektir bu arada cihaza. Öyle nasıl olsa her cihaz artık OLED oldu Pro modellerle aynı dedirtmezler:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 23 Eylül 2020; 16:49:23 >
  • Haklısınız hocam. İlla ki bir fark yaratacaklar. Ama Türkiye gibi ülkeler için bu mini tam fiyat performans telefonu olabilir. IPhone SE de çok hoşuma gitmişti ama sırf verdiği ekran süresi nedeniyle Mi note 10 lite'a yöneldim. Bu minide de gene sanki bataryadan kısarlar gibime geliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skadi kullanıcısına yanıt

    Bataryadan kısmamaları mümkün değil. o boyutta ki gövdeye yüksek mAh koymaları ihtimal bile değil. Bizim bilmediğimiz bir pil teknolojisi varsa bilemem ama şu şartlarda o gövdeye yüksek batarya koyamazlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 23 Eylül 2020; 17:2:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

    iPhone 11 kullanıyorum ve en az 5 sene değiştirmeyi düşünmüyorum.

    Maskeyle face ıd kullanılmıyor, touch ıd olmaması, ekranın amoled olmaması büyük eksik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

    dolar 7,69 oldu arkadaslar



    euro da an itibariyle 9'u geçti





    hocam yeni gelecek iPhone'lara 1000'er lira daha ekleyelim:)



    sonumuz hayrola



    Alıntı

    metni:
    @scanh

    12 Pro Max 128 GB 15 bin TL

    12 Pro Max 256 GB 17 bin TL


    (minimum)

  • Millet işlemciyle kafayı yemiş. Ufacık bataryayla instagramda 0.001 sn daha hızlı gezersiniz artık. Bende 6s plus var stabilitesi çok iyi iosun ama bataryası kötü, apk kurulmuyor, tarayıcıya eklenti bile kurulmuyor. Androidde opera var vpnli reklam engellemeli tarayıcı. Iosta vpn için başka uygulama kurman gerek reklam engellemede ayrı sıkıntı. Mini cart curt yerine se plus gelsin 3500 bataryayla ve 400 dolar olsun ortalıkta android falan bırakmaz. Mini hayranlığı da nerden çıktı bilemiyorum iphone dan mini telefon alınmaz. Zamanında sony Xperia compact modeller çıkarıyordu onlar güzeldi 2700 batarya koyuyordu. Iphone da bir göremedik böyle bataryaları. 7.5 değil 9mm olsun bataryası büyük olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Eylül 2020; 21:28:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciktigi gibi alirim. Apple yine devrim yaratacak her sene oldugu gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone'a apk kurmak gibi bi beklentin mi vardı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Safari'ye içerik engelleyici kurulabiliyor gayet. Purify reklam engelleyicisi kullanıyorum. Microsoft Translate uygulaması da komple sayfayı çevirmeye yarıyor. Zaten VPN için ayrı uygulama kurmak daha mantıklı, ben VPN'yi sadece tarayıcı değil uygulamalar için de kullanıyorum.

    iPhone 12 5,4 inçte 2227 mah batarya var, telefonun kalınlığı 7,6 mm. A14 işlemci 5 nm ve ekranın OLED olduğunu hatırlatalım. Xperia "compact" kalınlıkları neredeyse 1 santimetreydi ve ekranları OLED değildi. Yani ona güzel diyip iPhone'a alınmaz demekte çok büyük bir yanılgı. Telefon çıksın zaten anlarsın şarjının nasıl olduğunu 👍🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben benim eski 6s plusu kurcaladım safaride eklentileri bile bulamadım ama dediğin doğrudur artık iphone kullanmadığımdan çokta araştırmıyorum. Purify de ilk defa duydum adblock ve ublock var bende ublock iyidir. Vpn için zamanında bir uygulama kurmuştum wifi de sorun çıkarmıştı diye hatırlıyorum o yüzden vpn uygulaması kurmuyorum artık. Telefona olabildiğince müdahale etmiyorum çünkü stabilitesi bozuluyor android ios farketmez.


    Se de de 1700 civarı batarya 4.7 inç ekran vardı gsmarena testinde en düşük skorlardan birini almış. Büyük ekran yüksek çözünürlük düşünülünce 500 mahta kurtarmaz. Sony compactlar kalındı evet ama 7 mm olacağına 9 olsun 2200 yerine 3000 batarya olsun. Ben ona güzel dedim ama o cihaz kaç yıllık zamanında androidin küçük canavarıydı. Ben batarya ve kameraya önem veriyorum artık. iPhone se tek kamerasıyla çok güzel işler başarıyor ama o bataryayla gün içerisinde mutlaka şarja takmam gerekir. Az para değil bu cihazlar 7 bin lira için buradaki fanboyların çoğu en az 1 ay çalışıyor.


    Ben iphone dan beklentilerimi söyledim herkesin beklentisi farklı tabi ama sırf a14 için bile alınır falan artık bana çok saçma geliyor a13 le gelse ne olacak? Benim 6s plus bile hala yetiyor her şeye cod falan kurdum deneme amaçlı akıcı oynatıyor :)


    Birde hızlı şarj adaptörü, kulaklık çıkmayacak deniyor. Benim aklım ermiyor 200 dolarlık xiaomilerde 30-40 wattlık hızlı şarj adaptörü çıkıyor se de 5 wattlık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Eylül 2020; 21:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Millet işlemciyle kafayı yemiş. Ufacık bataryayla instagramda 0.001 sn daha hızlı gezersiniz artık. Bende 6s plus var stabilitesi çok iyi iosun ama bataryası kötü, apk kurulmuyor, tarayıcıya eklenti bile kurulmuyor. Androidde opera var vpnli reklam engellemeli tarayıcı. Iosta vpn için başka uygulama kurman gerek reklam engellemede ayrı sıkıntı. Mini cart curt yerine se plus gelsin 3500 bataryayla ve 400 dolar olsun ortalıkta android falan bırakmaz. Mini hayranlığı da nerden çıktı bilemiyorum iphone dan mini telefon alınmaz. Zamanında sony Xperia compact modeller çıkarıyordu onlar güzeldi 2700 batarya koyuyordu. Iphone da bir göremedik böyle bataryaları. 7.5 değil 9mm olsun bataryası büyük olsun.

    abuk sabuk konuşup durmayın yüksek mAh diye ağlamaya gerek yok adamlar zaten en iyi pil ömrünü sunuyor şu anda.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    3dmark da rakiplerini geçebileceğini sanmıyorum. Güç tüketimine odaklanmışlar ama batarya kapasitesi düşük olduğu için Oneplus 8, Mi 10T Pro ile kapışabilmesi zor

    pil konusunda 11 pro max bile şamar oğlanı ediyor oneplus 8'i. 3d mark konusunda söylediğin şaka falan heralde




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 23 Eylül 2020; 21:57:51 >
  • Hoşgeldin Yeni nesil iphone 4 !!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple iphone mini ismini kullanmaz bence

  • 5.4 inç iPhone en çok satan model olursa yeni bir soluk getirir sektöre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 24 Eylül 2020; 0:35:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçülen nanometreyi benchmarklara dayanarak A14'te daha çok enerjiye odaklanacakları için söyledim tabii, hız konusundan değil. Ayrıca 12 serisinde Y-OCTA OLED teknolojisine geçince ekstra katman azaldığı için cihazların incelmesine yardımcı olmuş. iPhone X'ten sonraki ivme atlatan cihazlar geliyor bana kalırsa.

    Kulaklığın zaten kutudan çıkıp çıkmaması etkilemez. Kutudan sadece örgülü Lightning kablo çıkacak. Şarj adaptörünü elektronik atık oluşmasın diye koymamayı seçiyorlar. Sonuçta sahip olunan bir adaptör bir sürü cihazda kullanılabiliyor. Kutuda incelince kullanılan madde azalıyor. Apple 2030 için karbon ayak izini tamamen sıfıra indirmeyi planlıyor ki diğer perakende şirketlerinin gelecek planları da bu yöndedir. Apple geleceğe yönelik hamleleri yüzünden şuanki konumunda, günü kurtarma çabasında değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mantıklı analizler  

  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    6s 16gb kullanıyorum 6.senesinde )) Telefon hatasızz maşallah ama artık değişim vakti geldi. 12 alıp 10 sene kullanmayı düşünüyorum.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.