Şimdi Ara

Iphone 12 Arka Kamera içinde toz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar 1 ay önce Media Markt üzerinden aldığım Iphone 12 cihazımın arka kamerasının içinde toz olduğunu fark ettim. Bir kaç farklı forumda Apple mağazasında sorunun çözüleceğini gerek temizleme gerek farklı işlemlerle hallolduğunu okudum fakat ben Adana'da olduğumdan İstanbul'a Apple Store için gitmem olanaksız. Apple sitesinden baktığımda da Adana'da mağaza gözükmüyor. Bir kaç gün önce Media Markt + işlemlere gösterecektim fakat hem sıra vardı hem de bu tarz şirketlerin müşteri hizmeti açısından olumsuz yorumlar aldığını görmüştüm ve sırayı beklemedim. Toz fotoğrafları etkilemiyor diye düşünüyorum ve oldukça küçük olduğundan görmesi zor. Yani bana bir zararı yok fakat yine de yeni alınan bir cihazda böyle bir problem olması can sıkıcı. Okuduğuma göre olmaması gerekiyormuş. Sizce ne yapmalıyım? + işlemlere mi göstereyim. Bu sorunun orijinal ve sorunsuz hallolabileceği farklı yollar var mıdır? Cihazın garantisine daha 1 yıl 11 ay var.

• Bir gözlük bezini polar veya yünlü bir kumaşa hızlıca 4-5 defa sürtün.

Ardından bu gözlük bezi ile toz olan lensi merkezden dışarı doğru hareketlerle silin.

Böylece tozun lensin görüş alanından uzaklaştırıp metal olan lens cidarına yapıştırırsınız...

• Toz fotoğraflarda belli oluyor mu?

• Başka bir cihazdan 12nin kamera lensini çekip üzerindeki toz belli olur mu diyorsan bilmiyorum hocam çekecek başka bir cihazım olmadığı için deneyemedim. Ama direkt 12den çektiğim fotoğraflarda toz belli olmuyor. 0.5 kamerasında bir sıkıntı yok onunla karşılaştırıyorum sıkıntı yaratmıyor sanırsam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.