Şimdi Ara

Iphone 11 Şarj adaptörü için yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ıphone 11 sipariş verdim hayırlısıyla 1-2 güne elimde olur heralde. İçinden çıkan şarj kablosuna linkde bırakacağım adaptörü almak istiyorum . Hepsiburada da satıyor aynı ürünü ama alacağım satıcı 80 lira daha uygun acaba orijinal midir? O olaydan hiç anlamıyorum yardımcı olur musunuz? Bir de 20 W şarj adaptörü bir problem yaratmaz değil mi bir kaç buna benzer yorum daha gördümde...


    Almak istediğim ürün bu;


    https://www.hepsiburada.com/apple-20-w-usb-c-guc-adaptoru-mhje3tu-a-p-HBV0000120WWA?magaza=Mzf%20Teknoloji








  • Sipariş vereceğim yardımınıza ihtiyacım var up!

  • Orijinal olduğunu maalesef düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) Duvar Şarjı F210 - 000CA26477https://www.amazon.com.tr/dp/B07V7YHXY6/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dlC_so0bGb8VSHCAT

    Aynı fiyata bu ürünü tercih edebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link teki satıcı yorumlara bakarsak orginal deniyor.

    Risk almam diyorsan apple tr den al.Yada siteye girince hb de canlı destek var.Apple ürün uzmanı bi sor istersen

  • Merhabalar, öncelikle iPhone 11 eğer çok yoğun kullanmayacaksan standart bir kullanımda şarjı 2 güne kadar uzayabilen bir cihaz. Ekim 2020'de aldım oradan biliyorum. Kutu içinden çıkacak olan 5w adaptörü gece şarjı için kullansan da yeterli olur. Ancak sen yine de dersen ki ben hızlı şarj adaptörü istiyorum diye iPhone 11 bildiğim kadarıyla 18w'a kadar şarj destekliyor. 20w almanda bir sakınca olmaz zaten batarya alabileceğinden fazlasını çekmeyecektir. Ancak bu 20w adaptörü Apple dışındaki satıcılardan almayı pek makul bulmuyorum bunun gözlemlerimce birkaç sebebi var. Öncelikle Apple'da 18w adaptör vardı, bu adaptörü de Tr pazarında dış satıcılar 20w diye sattılar bir dönem ve bir kısmı sahteydi. Apple 20w olarak yeni çıkarttığı güncel adaptörü ise daha AppleStore'a yeni giriş yaptı sayılır bu durumda 3. satıcılara ne zaman bu kadar stok tedarik edildi de satabilir oldular diye insan bir merak ediyor. Eğer buna alternatif bir adaptör ararsan da Anker'in 20w Nano III modelini önerebilirim. Ancak o model tasarım olarak amerikan kare tipine bakılarak yapıldı yani 5w boyutunda 20w adaptör olarak üretildi bana biraz çirkin ve kaba geliyor o kare görüntü, arada 20TL fark varken 200TL verip Apple'dan 20w almayı tercih ederdim.


    Benim de ufak bir sorum olacak. Bende Belkin Type-C - Lightning kablo var PD destekli. Apple'dan 20w adaptör alsam gelecek dönemde sorunsuz tam özellikleriyle çalışır mı, bilen varsa yanıtlarsa sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 20 Ocak 2021; 15:28:22 >




  • Feedbask kullanıcısına yanıt
    Apple kendi sitesinde de 199 lira bence riske girmeye değmez zaten 1 is günü olarak teslimat suresi çıkıyor. 80 lira fark olan ürünün sahte olma olasılığı çok yüksek.

    adaptor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 20 Ocak 2021; 15:35:18 >




  • Bir de yazdığınız bir detay şimdi ilgimi çekti, 11'in kutusundan çıkan lightning kablosunun bir ucu Type A'dır Type C değil. Yani bu TypeC hızlı şarj adaptörlerinden alırsanız kablo da almanız gerekecek.

  • escape0121 kullanıcısına yanıt
    Bende dün iPhone 11 yeni aksesuarsız kutulardan aldım ve yanına da amazondan bu şarj aletini aldım. Daha gelmedi gelince deneyeceğim yorumlarda uyumlu olduğu belirtilmiş. Ürüne zarar vermez diye düşünüyorum ve fiyatı Apple a göre uygun
  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    Siz böyle söyleyince benim de aklıma takıldı siteye baktım aksesuarsız yani şarj aleti olmadan gelen kutularda type c çıkıyormuş kablo.
  • type c falan olayından pek anlamam hocam şimdi ben adaptör alırsam kutudan çıkan şarj kablosuyla telefonu şarj edebilecek miyim? bana bi yardımcı olabilir misiniz :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feedbask -- 21 Ocak 2021; 1:16:39 >
  • Feedbask kullanıcısına yanıt
    :) evet siteye girip kontrol ettiğimde iphone 11 aksesuarsız yeni kutulardan şarj kablosu olarak type C - lightning özellikli kablo çıkıyormuş. Almak istediğiniz şarj aleti de aynı özelliklerde. Bu arada ben de 11 pro da kullanıyorum hızlı şarj özelliği şarj dusuk olduğu durumlarda inanılmaz fark ediyor.
    Edit : ekran görüntüsü
    Iphone 11 Şarj adaptörü için yardım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 21 Ocak 2021; 1:23:27 >




  • Teşekkür ederim yardımınız için :) ..

  • Feedbask kullanıcısına yanıt

    Merhaab hocam hepsiburadaki sarj aletini mi aldınız bende şu anda arayıştayım.

  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

    Kbakmayın girememiştim foruma . Kutu çıkması 2. el 5w aldım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feedbask kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah Teşekkür ederim bende orijinal almayı düşünüyorum iki telefonda kullanacagım
  • iphone 11 şarj adaptörü büyük sıkıntı gerçekten. kolay gelsin...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.