Bildirim
iPhone 11 Pil Sağlığı Durumlarınız Nedir ? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2 Aralık 2019'da iPhone 11 aldım. Hala %100.
Genelde %75 - % 35 arası şarj ediyorum. -
%80'den sonrası bir "Döngü / cycle" olarak hesaplanır hocam. -
3 Ocakta iphone 11 aldım bugün itibariyle %99 oldu.Genelde 20-100 arası şarj ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arladaşlar kutu içinden çıkan 18 watt lık hızlı şarj adaptörünün batarya sağlığına kötü etkisi var mı? Evimde eski telefondan kalma 1V-5amperlik adaptörde var onunla şarj etsem ömrü uzar mı?
Hocam ben hala kullanmadım kutusunda duruyor. saatin adaptörüyle şarj ediyorum bu aralar malum hep evde oldugumuz için zaten gerek duymadım gece bırakıp uyanınca alıyorum telefonu şarjdan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Peki hangisi sağlıklı bende bunu merak ediyorum.
Hayır uzamaz. Bu durum tamamen işlemci mimarisiyle alakalı...
Apple "hızlı şarj" olayında geç kaldı. Neden diye sormak lazım. Neden? İşlemci mimarisi hazır değildi.
Şimdi her şey hazır. Güvenli. -
Apple'ın bu pil sağlığını hemen kaldırması lazım kullanıcıların sağlığını bozacak yoksa
-
ne zaman aldığımı hatırlamıyorum çıktığı hafta aldım. eylülde heralde 2. veya 3. hafta pil sağlığı %98 ip11 cihaz -
O kadar dikkat ediyorum 2,5 ayda %97 oldu nasıl iştir anlamadım,
Kasım ayında alınma iphone 11 pil sağlığı %100 tam 8 ay oldu şarjımı düzenli yaparım %1 bile kayıp vermedik maşallah
Sırrı nedir hocam 😊
bataryayı çok dert etmeyin aralık 2019 da aldım şuan pil sağlıgım %94.. pilim eskiyecek diye kendinizi zora sokmayın bazı arkadaşlara bakıyorum şarjı %10 a kadar düşmeden şarj etmiyor bataryam bozulacak diye sizin keyfinizden önemli mi?? batarya fiyatı 200 tl en bozacak şekilde oynasanız da 1.5 sene dayanır hu bataryalar ondan sonra değişim ve yeniden %100 sağlık..
Kasım sonunda iphone 11 aldım pil sağlığı hala %100 bi yararı varmı bilmiyorum ama telefonu sadece gece yatmadan günde 1 kere şarj ederim günde 3-5 defa şarja sokmam
iPhone 11 3. Ay %97
6. Ay %100. Yatarken şarja takarım kaçta olursa olsun sabaha kadar durur. Gün içinde %20’ye yaklaşırsa 50 civarına kadar şarj ederim.
Tam 2 ay oldu %100
Bu tam olarak ne anlama geliyor hocam ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X