Şimdi Ara

iPhone 11 in kargoda parçalanması Aras Kargo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
10.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Omq kullanıcısına yanıt
    Kargoları poşette gönderiyorlar poşeti de imza atmadan açmamız imkansız o yüzden bu dediğin şey işlemiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

    benim iphone nerelerden düştü yine bu hale gelmedi bunlar napmış bu telefona
    iphone 6S Plus'ın başına gelmeyen kalmamıştı benim 3 sene boyunca kullandım, 50 kere falan düşmüştür direk beton üzerine ancak hiçbir şekilde hasar almamıştı, sadece çizikler vardı. Bu telefonun bu hale gelmesi için kutudan çıkarıp 15-20 kere duvara fırlatmak lazım. Kutu icindeyken sifir korunaksiz yollansa dahi bu kadar hasar almaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 24 Mayıs 2020; 14:57:52 >
  • Bence şöyle oldu. Ayakları sivri olan bir koltuğu kamyonete yüklerken birisi yukarıdan koltuğu direk bıraktı ayağıda telefon kutusunun üzerine geldi. Ancak ağır bir şeyin sivri ayağı böyle bir baskı yapar telefon kutusuna. Yoksa çok zor.
  • peşini bırakmayın
  • Bir arkadaşta hatalı üretim bir tablet vardı. Tabletin parasını iade ettiler ama tableti geri almadılar. Tamiri de yan sanayi yerlede bile mümkün değil. Paketinden çıkarmayıp top oynadık, o hale gelmedi. Beyler cidden bu postmodern çalışmada emek var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 24 Mayıs 2020; 14:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 ün üstünde telefon kargolayıp almışımdır. Daha bir tanesi böyle olmadı. Bu telefonda başka iş var. Bu telefonu bu hale getirmek için çok iyi uğraşmak lazım üstüne kutuya baktığımızda hem öyle ciddi bir hasar görünmüyor. Hadi onları geçtim biz 50 liralık nokia 1100 ı bile poşete sarıyoruz sen 7 bin liralık telefonu poşete koyup yollamışsın bir araştırsaydı nasıl telefon kargolanır diye. Tamam firmalar sütten çıkmış ak kaşık değil hatta en rezil firma aras bence ama bu işte başka bir iş var.
  • iphone un kasası da baya çürükmüş monster truck geçmiş gibi bunun üstünden ben samsung j7 marka telefonu yere düşürdüm düşen telefonun bide üstünden motorla geçtim çizik bile yoktu telefonda. Gönderenin de hatası var gibi böyle ürünler mutlaka pat pat naylon içerisinde gelir normalde. Ben ekran koruyucu aldığımda bile özenle sarıp yolluyorlar.
  • birader 6 aydır bu telefonu sağlam kılıf olmadan kullanıyorum konuyu görünce direk siparişi geçtim :(((

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında kargo sektöründe çalıştım. binlerce telefon kabulü yapmışımdır ama daha 1 kişi kırıldı şikayetiyle gelmedi. 2 desi altı kargolar açıktan değil ayrı bir torbada gönderilir. yani çok ağır bir şeyin altında kalma imkanı yok sistem değişmediyse. varsayalım açıktan gitti yine de kutulu bir telefonun kargoda bu hale gelmesi çok zor. özellikle kırılmış gibi. bir gariplik var bu işte.
  • Kargoda bu denli ezileceğini zannetmiyorum. Nedense burnuma art niyet kokusu geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.S .T

    Kargoları poşette gönderiyorlar poşeti de imza atmadan açmamız imkansız o yüzden bu dediğin şey işlemiyor
    İmkansız değil alırken bakacaksın poşette yırtılma delinme vb var mı. Poşetin alt kısmında ezik, delik tespit edildi yazıp diyip imza atacaksın zor bir şey değil
  • mağazalara cihazlar fabrikadan pamuklar içindemi geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutusu sağlam olan telefonun bu şekilde kırık çıkması mümkün değil. Bu denli kırılabilecek bir darbe alan telefonun kutusunun paramparça olması gerekir. Eğer kutu paramparçaysa zaten o kargonun teslim alınmaması gerekir. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Kusura bakmayın ama kurgu olduğu o kadar belli ki ancak aptalları inandırabilir.
  • telefonun o hale gelmesi için kutunun paramparça olması lazım bence. oysa kutu kenarları gayet düzgün.
  • Bu aras kargonun ne ilk ne de son vukuatı olacak. Bende İstanbul’ dan tatlı siparişi verdim. Tatlı bir geldi, hepsi birbirine girmiş, mahfolmuştu. Tatlıyı aldığım firmaya bilgi verdim, kargo firmanızı değiştirin veya uyarın dedim. Aras gerçekten berbat bir kargo firması. Zaten bir çok firma çalışmayı bıraktı bunlarla. Çalışanlarda mağdur oluyor işte. Kepazeler gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıra internetten elektronik eşya almayın kargolar ağzına kadar dolu telefona ihtiyac duyuyorsanız carrefoursa metro market bim a101 gibi yerlerden satın almalısınız. En azından vitrinde kutu duruyor carrefourdaki satıcı telefonu burada acın sorun olursa en azından burada goruruz demişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de bu kadar bariz kalite farkının olduğu sektör kargo sektörü. Bütün firmalar aynı sorumsuzluğa sahip kargo gelmez adreste bulamadık derler paketin içinden geçilmiş şekilde gelir kaybederler kargo peşinde koşarsın. ABD amazondan bilgisayar aldım turkiye için de siparişin 1 haftada gelmediği yere 4 günde getirdiler pakette 0 hata.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo çalışanları kasıtlı yapıyor bunu. Pahalı bir şey gördüğünde kıskançlığından zarar verebiliyor. Kargo çalışanı arkadaşım anlatmıştı. Düşünün hepsi 2 bin lira maaş alan insanlar, senin gibi eli yüzü düzgün birine 10 bin liralık eşya götürdüğünde içi gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geleceginmühendisi

    Türkiye de bu kadar bariz kalite farkının olduğu sektör kargo sektörü. Bütün firmalar aynı sorumsuzluğa sahip kargo gelmez adreste bulamadık derler paketin içinden geçilmiş şekilde gelir kaybederler kargo peşinde koşarsın. ABD amazondan bilgisayar aldım turkiye için de siparişin 1 haftada gelmediği yere 4 günde getirdiler pakette 0 hata.
    Bunun başlıca nedeni Türkü Parasının para olmaması. Yani amerika'da kargo işinde çalışan insan para kazandığının farkında ve olabildiğince iyi hizmet vermek istiyor. Ama türküdeki çalışan para kazanmadığının ve karın dokluğuna bunu yaptığının farkında olduğundan asla dikkat etmez.
  • umutez U kullanıcısına yanıt
    Banada kurgu gibi geldi. Ya da rakip şirketin oyunu da olabilir. Telefonu kamyonun içine kutusundan çıkartıp fırlatsan yine de böyle olmaz bu. Yani özellikle alıp sert bir cisimle parçalanmış gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.