Şimdi Ara

İphone 11 den 14 e geçiş mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yıllık iphone 11 kullanıcısıyım. Bataryam %80. Takas edip üstüne ekleyip 14 almalımıyım sizce. Troy 14 bin tl veriyor telefonuma. Üstüne yaklaşık 26k vercem. Değer mi sizce. Yoksa iphone 13 mü alsam. Hatta aklımda samsung s23 bile var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalamışsın. iPhone SE (2020) kutudan orijinal iOS 13.6 ile çıkmıştı ve iki yıl boyunca hiç güncellemedim. İki yıl sonra iOS 13.6’dan doğrudan iOS 15.7’ye geçtim. Üstelik OTA üzerinden güncelledim öyle sıfır kurulum da yapmadım. 13.6’da yaptığım her şeyi aynı hızda yapıyorum ve herhangi yavaşlık sezmedim.

gördüğüm en zort iddialardan biri. Önceki iPhone 12 telefonumun iOS 16 ile iOS 14’teki hızı arasında hiçbir fark yoktu. Kendinizi çok akıllı çok zeki birşey sanıp büyük resmi görmüş edalarıyla tespit kasmaya çalışıyorsunuz ama değilsiniz arkadaşlar.

iPhone X dediğin telefon 6 yaşında bir zahmet yavaşlayıversin lütfen.

• Paran varsa i phone 14 pro max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 29 Haziran 2023; 16:1:55 >
  • s23'ü ele derim. iphone 14'ü tavsiye ederim her yönüyle harika bir telefon ben çok memnunum tek eksiği ekranının 120Hz olmaması ama yine de bir 60Hz'e göre çok daha akıcı hissettiriyor. kamera, performans, batarya, ses, tasarım herşey çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 28 Haziran 2023; 19:4:43 >

• Açıkçası günlük kullanımda her ikisi de yeterli. Aralarında elbette hissedilir bir fark görürsün ama o fark 1-2 gün içerisinde kaybolacaktır. Hızına da görseline de her şeyine alıştığın an artık bir öncekinden bir farkı kalmayacak. Apple 5 sene kullanırsın telefonu diyor ve güncelleme servisini kapatıyor. Millet çok önemsemiyor ama içerisinde ciddi güvenlik iyileştirmeleri bir yana diğer yazılımlar ile ilgili uyumlu ios güncellemeleri de var. Bu güncellemelerin dışında kalmayan tüm iphone modelleri iyidir.

Bence elindeki seni tatmin ediyorsa hiç bulaşma paran dolarda kalsın. Telefonunun daha 3. senesindesin 2 sene daha güncelleme alacak. Hatta 3 olabilir. Bu zaman diliminde her şey değişebilir.

Daha Fazla Göster
  • aman diyim s23 falan bulaşmayın bana da cazip geliyordu android ağzımın payını aldım kesinlikle kötü değil o telefonlar da ama iphone'dan geçerseniz iphone'u sonra çok ararsınız. samsungların ikinci el değeri de çok düşük oldugundan bir daha yeni bir iphone'a geçmeniz de zorlaşır. iphone 14 iyidir👍

• uzun süre iphone kullanmış ve her işinizi iphone ile çözüyorsanız android size tad vermeyebilir. Kardeşim yıllarca android kullandı ama biraz iphone kullanınca tekrar iphone aldı 11 yerine üst model alsaydın bari dedim ama parası ona yetti. O memnun gerçi ama ben hiç memnun değilim. Çünkü adam akıllı bir sohbet edemiyoruz. Sürekli sesi kesilip duruyor. normal konuşmada da böyle ama whatsapp da daha da beter.

Bazen görüntülü arıyor, normal bir konuşma yaparken komik bir şey oluyor gülünce sesini kesiyor 5 10sn. Ya da arkada birisi bir şey düşürsün yere veyahu elini şaklatsın ses yükeslince anında sesi kesiyor o sırada konuşsa da sesi iletmiyor.

Samsung kullanıyorken bu yoktu. Eşi iphone 11 çıktığında almıştı onunkinde fark ettim ama hatlardandır demiştim. Sonra kardeşim samsung'dan eşinin eski 6s'ine geçti onda da yoktu sorun ama eniştemin 11'inde devam ediyordu konuşmalar hep kesik kesikti. Sonra kardeşim de iphone 11 alınca onunla da konuşmalarımız işkenceye döndü.

Bunun bir ayarı var mıdır varsa Allah rızası için söylesin birisi telefona söve söve bir hal oldum. 1 saatlik toplam konuşmanın 15dk sı hep kesik kesik.

S23 güzel telefon batarya konusunda da çok iyi ben s10'dan geçtim. Exynos'dan sonra ilaç gibi geli. ama kamera olarak 2023 yılından beklentimi alamadım. Gelişme var mı var ama video tarafında var. Yüksek bitrate çekim seçeneği gelmiş ve 4k 60fps'de yüksek bitrate çekimi müthiş oluyor, cam gibi net. UFS 4.0 bellek var SSD'den daha da hızlı. Fakat foto konusunda yazılımsal olarak işlemede sıkıntı var. Umarım ileride çözerler.

Geri kalan her şeyinden memnunum. Düşünülebiir mi düşünülür, boyut sorun değilse ultra derim foto için. Telefonculara elden satmıyorsanız apple bünyesinde dönüşüm kampanyası yapıyorsanız samsung da da bu var çok fazla zarar etmiyorsnuz. Ama piyasa değeri iphone gibi değil tabi o bir gerçek.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• 13 al geç ben öyle yaptım ha pro veya max alabilirsen cok daha iyi olur 11 ekran olarakta nesil olarakta eski.

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • 8’den 13’e yeni geçtim. Normalde 14 alacaktım geçen ay. Biraz erteledim fiyatlar sürekli artınca bir ayda bir ay önceki fiyata 13 almak zorunda aldım. 13 ile 14 arasında ram farkı var başka da ciddi fark yok. Ne alscaksan hemen al yoksa hergün fiyatlar artıyor. Ayrıca 11’de kalırsan bi süre sonra mecburen geçmek zorunda kalırsın. Gücün yetiyorsa geç hemen

Eğer aradaki farkı karşılayabileceksen bence 14’ü al ama zorlayacaksa borca harca falan gireceksen hiç gerek yok 13’ü al geç her yönden uzun yıllar tatmin edecek bir cihaz bende 13 alacaktım ama almışken 14 alayım dedim aldım bütçem karşıladı yoksa 13 alırdım eğer alsaydım şuan 14’ten ne kadar memnunsam 13’ten de aynı memnuniyeti alırdım diye düşünüyorum.

https://www.icenter-iraq.com/product-category/iphone//

https://ispace.ge/iphone

"Meclis kürsüsüne çıkıp birbirine atıp tutan, hakaret eden vekillerin, daha sonra meclis lokantasında 'karşılıklı' güle oynaya yemek yediğini görseydiniz, tanıdıklarınızla siyasi tartışmalara asla girmezdiniz."

- Muhsin YAZICIOĞLU
  • lcd ekrandan dolayı geçiş yapılabilir aradaki farkı göreceksiniz

Büyük oyunu görmüş reis ya uzun uzun yazmış bir de   

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Saçmalamışsın. iPhone SE (2020) kutudan orijinal iOS 13.6 ile çıkmıştı ve iki yıl boyunca hiç güncellemedim. İki yıl sonra iOS 13.6’dan doğrudan iOS 15.7’ye geçtim. Üstelik OTA üzerinden güncelledim öyle sıfır kurulum da yapmadım. 13.6’da yaptığım her şeyi aynı hızda yapıyorum ve herhangi yavaşlık sezmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.