Şimdi Ara

iPhone 11 almak için heyecanlananlara önemli tavsiyeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
6
Favori
44.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burası Türkiye, burada telefon seneye satılmak için alınır ve fiyat hiç düşmez. İkinci eli sıfıra göre fiyatlanır, sıfır artınca ikinci el de artar fiyat hep yükselir.
  • İphone 7 plus çıktı aldım
    İphone X çıktı aldım
    Baktım bunun sonu yok
    Xs max çıktı almadım
    11 pro max çıktı almayı düşünmüyorum zorunda kalmadıkça.
    Ne zaman ihtiyacım olur o zaman alırım, her sene yenisini alıp alıp durmanın mantığı yok, çünkü bunun sonu yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden 3 senede bir telefon değiştirmek doğruydu , artık günümüz teknolojisiye 5 senede bir telefon değiştirmek doğrudur . Zamanı geldiğinde telefonu yetersiz geldiğinde maddi imkanı varsa telefonunu değiştirmelidir .

    Bizim halkımızın çoğunda maalesef iPhone yenileme gösteriş olduğundan her sene yenileyenler mevcut . Bu bir hastalıktır ve bu hastalıkla asla yarışamazsınız . Bunu yapan insanlar hayatta başka saçma masraflara da giriyordur . Hayatta zevk alacağın mutlu olacağın şeyler bellidir , maalesef gerçek budur . Yeni alınan telefon mutluluğu zevki en fazla 3 ay sürer ve herşey biter . Ondan sonra yine eski telefonunla aynı duruma gelir . Ama gidip 5 senede bir telefon değiştirirsen o alacağın teknolojiyle mutluluğun daha uzun sürer kıymeti de daha fazla olur . Neyin kıymeti fazla ise o hayattaki şey çok daha değerli olur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paranızı farklı yerlerde değerlendirin..telefon be telefon bu ..ıphone 7 kullandım ulan androidin özgürlüğünü seveyim her uygulmaya girince hesap ve şifre istemesi bıktırdı beni ıos'dan ..sallayın alın güzel uygun fiyatlı tel bakın keyfinize
  • demode herifler yetersiz ve pahalı yaptırınca alınacak bir şey değil ki kim niye alsın o demode çöpü...
  • Konuyu açan arkadaşın her söylediğine katılmakla birlikte 2016 şubat ayında aldığım iphone 6s Plus 64gb telefonu ilk günkü gibi kullandığımı da söylemek isterim. Piyasada bana başka bir telefon gösterin 2016 şubat ayında alınan ve alındığı günkü performansı ile kullanılan? Iphone fanlarının yaptığı ve sizlerin de mesajınızda alt alta belirttiğiniz şeyler -hoş apple markasına ve iphone kimliğine zarar da verse- bu apple’ı değil fanlarını bağlar. Apple, belirttiğiniz gibi Xmax, cart curt ürün gamını listesinden çıkarsın. Bilinçli iphone kullanıcısı aldığı telefonu 3-4 yıl kullanmasını bilir. Ben bu telefonu apple benim kullanmama müsade ettiği sürece kullanacağım. Lütfen kişilerin yaptığı ve sizlere anlamsız gelen şeyleri markanın kendisiyle özdeşleştirmeyin. Apple yine sizin de söylediğiniz gibi 10 ay sonra yeni bir telefon çıkartacak ve tüm dünyada merakla beklenen bir telefon olacak, yetmeyecek insanlar geceden kuyruğa girip o telefona sahip olmak isteyeceklerdir. Apple’ın tam da istediği budur. Sizin ne dediğiniz apple’ın umrunda bile değildir ki, bu stratejinin arkasında bu forumdaki kimsenin önünden bile geçemeyeceği dünyanın en iyi üniversitelerinde eğitim almış mühendisler, pazarlamacılar, pr’cılar var.. milyon dolar parayı yarattığı iphone markasının tüm dünyada heyecan uyandırması için yığıyorlar. Burada 3-5 ergenin iphone’a bok atması bile markanın hala konuşuluyor olması yüzündendir ve bahsettiğim milyon dolarların içinde siz (üzerinize alınmayın) bok atın diye harcanmış yine milyonlarca dolar vardır.

    Iphone, sahibine kendisini ayrıcalıklı hissetme duygusunu yaşattığı için değerlidir. Yoksa içindeki 3gb ram için değil. Bu size anlamsız gelebilir. 3gb’lık bir telefonun nesi ayrıcalıklı hissettiriyor diyebilirsiniz ama stratejik pazarlama denilen şey bireylerin ihtiyaçları ile ilgilenir. Sizin ihtiyacınız f/p canavarı bir telefondur ama unutmayın ki dünyada başka ihtiyaçlara sahip olan ve iphone’un da bu ihtiyacı karşıladığı milyonlarca farklı insan vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 20 Ekim 2019; 5:8:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Vatan pc kısmı süperdi 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon piyayası dizel araç gibi doyum noktasına geldi.
    Dizel araçların teklonojisi daha geliştirilemiyor bitti tıkandı.
    Telefonlar artık öyle oldu amaçları sadece fotoğrafa dönmeye başladı

    Telefonlarda devrim yapması gerek onlarda tıkandı.

    Bende iphone 11 almak istiyorum ama işin akıllıca kısmı şöylede olabilir.

    iphone 11 : 7300tl

    1 laptop : 2000tl
    Ps4 : 1500tl
    1 fotograf makinası : 2500tl-3500tl
    1 tanede telefon alsam 2000tl ye

    Yani 7300tl ye bunların hepside toplanabilir😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza katılmakla beraber appleın müşteri memnuniyetinde üst düzey. Eskiden daha iyiydi ama samsung kullanan ile apple kullanan farkı, teknik serviste ortaya çıkıyor. Samsung hemen herşeyi kullanıcı hatası olarak değerlendirirken, apple müşteri memnuniyeti gereği swap cihazla değişime gidiyor.

    Hatırlıyorum, iphone 4s kullandığım zamanlarda yaşadığım problem nedeni ile sıfır cihaz ile değişim yapmışlardı. Arkadaşlar, oh iyisin valla 2 sene kullan, sıfırı ile değiş diye de takıomışlardı. Artık çoğu zaman tamir etse de değişim de yapabiliyor. Yine forumda okudum, arkadaşın 6s plusını, yaşanan problem ve tedarik edememe neticesinde 8 plus ile değiştirmiş apple. Üstelik 64 gb versiyonu ile.

    Biraz da müşteri memnuniyetine para veriyor İnsanlar diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    tabi tabi o nedenle apple özür diledi yavaşlatmasa niye özür dilesin? niye güncelleme desteği uzun sandın ki?
  • iPhone XR modelinde sarı ekran ve kronik ahize cızırtısı sorunu varmış.Sizin aldığınız cihazda da bu sorunlar çıktı mı?Ben de iPhone XR almayı düşünüyordum.@Huysuz İhtiyar




    Sarı ekran

    iPhone 11 almak için heyecanlananlara önemli tavsiyeler
  • iPhone 12 nin en büyük yeniliği çentiğin kalkmış olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelimesi kelimesine katılıyorum. Uzun sure kullandığım iPhone6 Plus'tan sonra gecen sene 7 Plus'a geçtim ve bir o kadar da bu cihazı kullanacağım. İhtiyacım dahilinde tüketim yapıyorum. Yeni çıkan her ürünün de yine ihtiyaç olup olmadığına bakılarak alınması gerektiğini düşünüyorum yoksa para herkes de var..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır ipnone kullanırım. Günde iki kez şarj ederim. Son iphone x modeli de aynıydı. Taa ki kronik sorun olan oled yanması sebebiyle servise gönderene kadar. O arada samsung A50 kullanayım dedim. Sonra merak edip bir karşılaştırma yapayım dedim. 9 bin liralık iphone x modelini, hemen hemen her yönüyle 2,200 liralık A50 tokatlıyor.
    Şu an derin derin düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    Bu mesaj silindi.
    Apple bu sefer yapmış

    Da listeye eklenebilir diye düşünüyorum (emoji ile birlikte )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Bırakın bu karşılaştırmaları. Bana 2.000 TL ye celeron işlemcili laptop mu öneriyorsun. 2.000 TL ye ios telefon mu var. Android amiral gemisi telefon bile dandik.


    Buradakiler millete hep tavsiye veriyor. Türkiye de şuan telefon değil herşey pahalı. Benzin 7 TL. Elektirik son 3 ayda %60 tan fazla zamlanmış.

    Ama milletin derdi iphone yerine bunlar alınır. İphone pahalı. Bırakın artık bu işleri. İmkanı olan alır olmayan almasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde burda her sene telefon değiştirilmez. Xs max aldım ama farkı yok vs diyenler var.

    Pro max 3000-3500 TL olsaydı bakın bakalım her sene telefon değiştiriyorlar mı.


    Stoklarda iphone bile kalmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çıkması beklenen iPhone Se 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? 2020 bahar aylarında tanıtılacağı konuşuluyor ve donanımına göre fiyatı oldukça düşük gözüküyor. 400 dolar tahmini başlangıç fiyatının yanında yenilenmiş kameralar ve A13 işlemci olacağını okumuştum. (tabii ki bundan emin değilim.) Bahsettiğim gibi çıkarsa bu cihaz alınır mı? Düşüncelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone yerini buldu. Umarım daha da pahalanır. Zenginlere hitap eden gösteriş telefonu. Yok stabilmiş. Yok desteği iyiymiş. Parası olan alsın. Paramıza göre uygun seçenekler var. Yazıktır bu kadar paraya telefon. Nedir arkadaş iphone için mi çalışıyorum. Cebimde olmaz olsun.
    Not. Iphone erişebiliyorken de almadım. Huawei mate 10 la mutluyum. 2000 liraya sıfır almıştım. Kamera hafıza işlemci ekran süper.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.