Bildirim
İpadi Televizyona Bağlamak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: buqra_
İpadi televizyona bağlamak istiyorum.Kulaklık girişinin ordan mı bağlantı yapsam yoksa bir cihaz vardı şarj aletinin oraya takılan ve bir sürü işlem yapılıyordu card reader tv girişi usb girişi vs gibi öyle bir alet mi alsam ?
Ben böyle bişey duymadım Apple Tv alıcaksınız bağlıcaksınız.Ama Jb ile olurmu bilmem olursada saçma olur gibime geliyor.Kısacası başka yolu yoktur diye biliyorum._____________________________ -
Hocam hatta biri paylaştıda adını hatırlamıyorum bulamadım.Hafıza kartı için usb girişi için tv giriş çıkış için bir sürü özellikli bir kutu vardı küçük şarj aleti kısmına takılıyordu _____________________________ -
Mirroring yapmak için Apple Digital Adaptor almanız lazım.quote:
Hocam hatta biri paylaştıda adını hatırlamıyorum bulamadım.Hafıza kartı için usb girişi için tv giriş çıkış için bir sürü özellikli bir kutu vardı küçük şarj aleti kısmına takılıyordu
Bahsettiğiniz de şöyle bir şey olsa gerek:
http://dx.com/p/camera-connection-kit-card-reader-hdmi-adapter-for-ipad-2-iphone-4-4s-white-129467
-
Hocam bende yeni lg tv aldım bağlamak istiyorum ama tanımıyor nasıl yapabiliriz??
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
denenmiştir. bir adet apple tv adaptörü ve hdmı kablo girişi varsa hdmi kablosu lazım. hepsi bu kadar. tv adaptörü çift çıkışlı birini hdmi a birini de şarj aletine ki şarjın bitmesin
_____________________________ -
Eğer kablo karmaşası olmasın istiyorsan Apple Tv alıp baglanmanı tavsiye ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ En iyi olmamız gerekmez. Hayatın bizden beklediği, olabileceğimizin en iyisi olmak için çalışmaktır -
@sheitank:quote:
Orijinalden alıntı: teornek
Hocam bende yeni lg tv aldım bağlamak istiyorum ama tanımıyor nasıl yapabiliriz??
Elinizde hangi kablo var, JB durumu ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 10 Eylül 2012; 23:37:14 > -
Bende merak ettim ipadi tv ye baglamayi. Ekran goruntusunumu verecekki nasil olcak.
iphone bağlanıyor mu acaba ? eğer oluyorsa bir iki araba yarışı oyunu var dev ekranda denemek istediğim
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Apple Digital Adaptor ile iPad2 ve iPhone4S ekranlarınızı olduğu gibi aktarırsınız.
(Normalde olmaması gerekir ama, bu kabloyla benim iP4 mirroring yapıyor)
JB varsa iPhone4 ten bile (3ü denemedim) daha ucuz kablolarla da ekranınızı aynen aktarırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
Mirroring yapmak için Apple Digital Adaptor almanız lazım.
http://dx.com/p/camera-connection-kit-card-reader-hdmi-adapter-for-ipad-2-iphone-4-4s-white-129467
Bu üründen bahsediyordum ben.kulaklik girişinden bağlamak mı sağlıklı olur yoksa bu cihaz aracılığıyla mı benim öğrenmek istediğim buydu :)
Ayrıca iPhone bile bağlanabiliyor Tv'ye .oyunlarida oynayabiliyorsunuz ;)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Kulaklık girişinden sadece sesi aktarabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: buqra_quote:
Mirroring yapmak için Apple Digital Adaptor almanız lazım.
Bu üründen bahsediyordum ben.kulaklik girişinden bağlamak mı sağlıklı olur yoksa bu cihaz aracılığıyla mı benim öğrenmek istediğim buydu :)
Ayrıca iPhone bile bağlanabiliyor Tv'ye .oyunlarida oynayabiliyorsunuz ;)
Alıntıları Göster
-
Ben görüntüyü aktarmak için yine apple tv almak lazım diye biliyorum. Ses çıkışından sadece ses aktarılır diye biliyorum. _____________________________ Burası benim.----------------------------------------------------------------------------------------- Burası da. -
http://store.bilkom.com.tr/Apple-Dijital-AV-Adaptoru_3349.html#0
her cihaza uyumlu+ şarj dock uda var
quote:
@sheitank:
Elinizde hangi kablo var, JB durumu ne?
Kablo olarak hiç bı sey almadım konu ile bilgim olmadıgı için..jb var
Daha dun Teknosada gordum. Ben de dusunuyorum boyle bir kablo almayi. Fiyatida yanlis hatirlamiyorsam 89tl olmasi lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: multiTYRT
İste olay bu :) simdi en uygun fiyatı bulalım ya da toplu alım yapalım diyorum ben.konusalim mağazalara 10 20 tane alcaz diye indirim yapsınlar ya da bu isleri bilen güvenilir birine danışalım yurt dısı alımı yapalım.yinede siz bilirsiniz.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: multiTYRT
İste olay bu :) simdi en uygun fiyatı bulalım ya da toplu alım yapalım diyorum ben.konusalim mağazalara 10 20 tane alcaz diye indirim yapsınlar ya da bu isleri bilen güvenilir birine danışalım yurt dısı alımı yapalım.yinede siz bilirsiniz.
Resmi satış yerlerinin toplu alım yapınca bir indirim yapacağını sanmıyorum maalesef, spotçular yapabilir sanırım
-
Yurtdışı alımı yaparsak muhakkak yaparlar.araba için o kadar şey aldık indirim yaptılar bundada yaparlar.sonucta bilkom 108 teknosa 99mus.daha ucuza bulunur bence
Deal extremede 32dolar.20 tane alsak gümrükte sorun olur mu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buqra_ -- 11 Eylül 2012; 14:23:07 >
Benzer içerikler
- ipad pil sağlığı öğrenme
- letgo cüzdanım güvende güvenilir mi
- apk ios dönüştürücü
- ipad air m3 kaç hz
- fiyat performans tablet
- ipad a16 ne zaman çıktı
- dünyanın en pahalı tableti
- ipad mini 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler