Bildirim
İpad3 AppStore Silidi Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birde Arkadaşlar BEN Game Centerda oyunlar öneri bölümünden game centerın önerdigi oyunları indirebiliyorum sadece oda benim garibime gitti 
AMAA İndir dedigimde app stra gidiyor ama ilk 25 katagöri falan yoook sadece game centerın önerdigi oyun yeri açılıyor Ben bu işi anlamadım cydiayı silmek app storela kamerayı getirmek istiyorum
sınırlamalardanda bişe yapmadım
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >Muhtemelen Cydia'dan yüklediğiniz bir programla uygulama ikonlarını gizlemişsiniz. Cihazda Sbsettings yüklü mü? Yüklü değilse Cydia'dan yüklediğin programları yazabilir misiniz? _____________________________ -
Hiçbirşey yüklemedim kardeşim birde bu konuya mesaj yolladıgın için teşekürler
Cydiadan hiçbirşey yüklemedim sbsetings onuda yüklemedim nasıl yüklenceginide bilmiyorum_____________________________ -
Restore etmeyi bilmiyor musun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
cihazı kapatıp aç bir yine olmazsa restore yapıp bir daha jb yap muhtemelen bişey yüklemediysen jb yaparken bir hata oluşmuş.Sen cydia loading ekranını beklemeden kapattıysan bu tür şeyler oluyor ama cydia yı ilk yükleyip çalıştırdığında bu dediğim _____________________________ İmzamız karşıdakine verdiğimiz güvende saklıdır.
0545 526 25 56 whatsapp ulaşabilirsiniz. -
Muhtemelen restore etmeden jb yaptığınız için böyle oldu. Restoreden başka çözümü yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaslar restore ipadi silmek yani sifirlamaksa biliyorum ama sınırlamalar şifresini unuttum o yüzden Reset atamıyorum hata 10 yanlış şifreye i ipadisilde yaptım sonra iPadde ekran kilidini 10 kere yanlış yaptım yaptıktan sonra ortada bise çıkıyor ve o donüyor ama hep öle devam ediyor durmuyor Jarz'ı bitene kadar bitince Jarza takiyorum açılıyor bu sefer ekran kilidini sordu bende vidaya o olmaması için bida onu yapmıyorum.
Bilgisayara bağlayacaksın
O zaman gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
abi şunu komle anlatın Lütfen
_____________________________ -
yedek al restore at jb yap yedegi geri yukle _____________________________ -
Restore atmayı bilmiyorum _____________________________ -
ölede kötü fikir cydiadan yapılıyo ama asıl yapcagımı bilmiyorumm _____________________________ -
Ya lütfen yardım edinen :(
Aynisini arkadasın 3gse yaparken yasadık ve restore etmek zorunda kaldık restore edince düzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
İphone 7 32GB Mat Siyah
Playstation 4 500GB l Psn:Omers25
Xbox One 500Gb l Gamertag:Omers25 -
Nasıl Restore edicem _____________________________ -
restore üpadı sfırlıyomu yani fabrika ayarlarına mı goturuyo yoksa baska bişemi ???????
_____________________________ -
ARKADAŞLAR HERKE3ZE TEŞEKÜRLER YAPTIM AMA RESTORE YAPMADIM SBSETİNGSDEN YAPTIM ÇOK TEŞEKÜRLERRRR 

ARKADAŞLAR HERKEZE TEŞEKÜRLER YAPTIM AMA RESTORE ETMEDİMM SBSETİNGS YÜKLEDİM OLDU ÇOOOOK TEŞEKÜRLER BUNU YAPMAYI ÖGRETENNN Sylargray ONAAA ÇOOOOK TEŞEKÜR EDİYORUMMM

Yaşınızı öğrenebilirmiyim?_____________________________ 
Benzer içerikler
- ipad pil sağlığı öğrenme
- icloud sıfırlama
- app store ülke değiştirme
- apple sahibi
- icloud ücretleri
- ipad 11
- en iyi tablet
- en pahalı tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

yaptım Yükledigimde baktım appstore ve