Şimdi Ara

iPAD2 ICLOUD ŞİFRESİNİ KALDIRMA YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ipad2 16gb wifi cihaz var (ios 8.1.3) tablet ses-ışık masası ile beraber geldi, ses ışık masasını kullanan arkadaş icloud şifresi koymuş, şimdi işten ayrıldı ve icloud şifresine ulaşamıyoruz, ses ışık firmasıda tabletin faturasını bulamıyor, jailbreak yöntemleri vs. ile bu tableti sıfırlayabilirmiyiz? kullanamıyoruz şuan ipadi, icloud şifre ekranı çıkıyor devamlı. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgrTM -- 14 Temmuz 2015; 13:09:22 >







  • cık olmaz.

    bu tip konularda bi bitemedi.

    mümkünatı yok hocam varsa da buradan o yardımı alamazsınız etik değil çünkü. Çalıntı olma ihtimali nedeniyle...
  • bilen var ise PM ile anlatabilir. şifre kırma vs. durumu yok, tablet şuan kullanılıyor zaten, kullanılamayan cloud hesabını kaldırmak istiyorum sadece.

    şu çaylaklar da bir bitemedi.
  • İşten ayrılan kişiye ulaşın.
  • Unlock, Jailbreak konusunda arkadaşlar apple store elemanı kesilmiş arkadaş
  • Ne dedim de alındınız hocam çok merak ettim ayrıca teknik olarak hiç bir farkı yok; "vs durumu yok" dediğiniz durumla sizin anlattığınız durumun niyet okuyuculuğu falan yapılmadı yani maalesef böyle keşke ayırt edilebilse ve yardıma ihtiyacı olanlara yardım edilebilse. Forumun acemisi olmak başka konunun acemisi olmak başka . Neyse ben hiçbirşey söylememiş olayım siz yardım beklemeye devam edin . Saygılar...
  • Senin derdin ne kardeş? Bir soru soruyorsun adam cevabını veriyor, saçma sapan bir karşılık veriyorsun. Her gün aynı konu, buraya yazıp cevap bekleyeceğine Google'da araştırsan hemen bulacaksın. Cevabını yazıyorum, hiçbir yolu yok. Ne şifre kırmasından bahsediyorsun yok öyle bir şey dostum, o şifre hiçbir şekilde kırılamaz geçilemez, hiçbir şekilde format da atamazsın en ufak bir şey yapamazsın. Arkadaşa ulaşıp şifreyi öğrenmediğin sürece HİÇBİR ŞEY yapamazsın. Ve onun iCloud hesabnındaki veriler senin cihazdaki veriler birbirine gireceğinden karman çoman bir şey olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 14 Temmuz 2015; 15:26:18 >
  • İşten ayrılan kişiye ulaşmak yerine buradan medet ummak...

    Pek de tekin bir konu değil açıkçası...

    Arkadaşların yardımcı olmaması en doğru olanı...
  • işten ayrılan kişi unuttum bilmiyorum bende de öyleydi flan diyor, kimseye birşey inandırmak zorunda değilim ayrıca. 150tl ye yapılıyor hırsızlar ve hırsızlar ile ortak çalışanlar, sizde konuyu sabote ederek bu elemanlara para kazandırmak istiyorsunuz sanırım. nasıl yapıldığını biliyorsanız konuşun yoksa boş konuşmayın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.