Şimdi Ara

ipad2 güncelleme sonrası etkinleştirme şifresi soruyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba;
    ipad2 cihazımıza güncelleme yaptık. cihaz şu an apple kimliği soruyor ve hatırladıgımız bütün şifreleri denememize rağmen olmuyor.
    cihazı nasıl sıfırlayabiliriz.
    teşekkürler.



  • o şifreyi bilmen, bulman lazım. aksi halde faturası var ise apple ile irtibata geçmelisin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    Faturası ile Apple teknik servise gittiğimizde nasıl çözecekler? sistemi mi sıfırlayacaklar? yoksa apple kimliğimizin şifresini sıfırladıktan sonra giriş yaptırıp eski bilgilerimize mi erişim sağlatacaklar?
  • selam, hocam mutlaka faturasını bulmanız lazım, destek hattını arıyorsunuz, fatura mevcutsa sizi ilgili ekibe aktarıyorlar, onlarda sizden bir email alıyor fatura vs gönderiyorsun ve 2-3 hafta sonra cihazınızın kilidi kalktı diye size bildirim geliyor ancak bazı şeylerin devrede olmayacağı yazıyor, itunese takıp güncelleme yapıyorsunuz, yeni bir hesap oluşturup kullanıyorsun. resimlerin vs gidiyor. mevcut hesabın şifresini vermiyorlar yani. ancak bazı durumlarda yardımcı olmuyorlar örnek teknosadan alınma iphone var faturası biraz eski, sorduğumda ilgililer uygun bulmamışlar, faturaya ikna olmadan kaydı açmıyorlar kaydınızı almışlar ama apple kabul etmemiş deniyor. bir daha yükleme yapmadan önce kilit etkin mi bakmak lazım, yoksa cihazlar çöp, ikinci elde böyle sorunlu cihazları yok değerinden satıyorlar alıcısı yok. 150 liraya iphone 5 200 e iphone 5s hemde 32 gb gördüm. ekranın dokunmatiği için alacaktım ama işçiliğini yine ödeyeceğim için ve kilitli telefona güvenmediğim için ikinci ele girmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.