Şimdi Ara

iPad mini 6 ve iPad 9 fiyatları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPad mini 6 ve iPad 9 fiyatları belli oldu



    Apple’ın bugün tanıttığı iPad mini 6 ve iPad 9 tablet modelleri ülkemizde de satışa çıktı. iPad 9 artık eğitime odaklı bütçe dostu bir tablet modeli haline gelmiş. iPad mini 6 ise iPad Pro serisinin küçük versiyonu haline geldi. 



    Ayrıca Bkz.NASA, "Bundan sonra Dünya'ya asteroit çarpacak mı?" isminde kısa bir video yayınladı



    iPad 2021 alıştığımız 10.2 inçlik ekran ve kalın çerçeveler ile geliyor. Apple A13 Bionic yonga setinin yanında 12MP kişi takip özellikli ön kamerası dikkat çekici yanı durumunda. iPad mini 2021 ise köşegen tasarım, Apple A15 Bionic yonga seti, LED flaşlı 12MP arka kamera ve 12MP ön kamera gibi özelliklere sahip. 

     



    iPad mini 6 Türkiye fiyatı
    iPad mini 6 64GB WiFi  5799TL
    iPad mini 6 64GB LTE   7499TL
    iPad mini 6 256GB WiFi   7499TL
    iPad mini 6 256GB LTE  9199TL


     

    iPad 9 Türkiye fiyatı

    iPad 9 64GB WiFi  3899TL
    iPad 9 64GB LTE  5399TL
    iPad 9 256GB WiFi   5599TL
    iPad 9 256GB LTE  7099TL


     









  • ipad 9 hala aynı tasarım mı kulanıyor, ipad mini 6 air 4 ile aynı fiyat saçma olmuş apple ipadler iyi satıyo diye iyiyce saldı

  • komenyus123 kullanıcısına yanıt

    Avrupa icin 100 euro fark var, bizde ise 600 lira (resmi site fiyati). Demek ki ipad air zamlanacak iPad mini 6 ve iPad 9 fiyatları belli oldu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komenyus123 kullanıcısına yanıt
    Mini 6nın işlemcisi daha iyi ona bakarsak :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • komenyus123 kullanıcısına yanıt
    Apple'ın düz iPad'i hala ucuz o yüzden devasa şeyler bekliyorsanız Air ya da Pro modelleri devasa farklar vererek tercih edebilirsiniz.

    Mini'nin fiyatının yüksek olmasının sebebi de premium donanım ve güncel donanım ile geliyor olmasından. Standart iPad serisi hep daha eski nesil işlemci ve daha düşük ram miktarı ile geliyor.


    • Gereksiz olsa da True Tone gelmiş.

    Yeni ön kamera teknolojisi daha Pro modellerine bile yeni gelmişken (Air 4'te bu yeni teknoloji yok mesela) hiç bekletmeden ve şaşırtıcı bir şekilse standart iPad'e gelmiş yani kamera geniş açılı olup facetime sırasında belli bir kadraj dahilinde siz sağa sola gidince kamera da sizi takip ederek aslında büyük kadrajı standartmış gibi gösteriyor ve sanki kamerayı siz oynatıyormuşsunuz gibi takip ediyor.

    Valla o fiyata gayet iyi yenilikler gelmiş. iPad 8'de bu kadar fazla yenilik yoktu, standart iPad için zaten büyük yenilikler eklenmiyor ki fiyatı hala aynı seviyelerde kalabilsin.

    • Ayrıca depolama da önceden 32 gb'dan başlıyordu 64 gb'ı atlayıp 128 gb'a geçiyordu ve bu şekilde bir tık yükseltmek için fazladan yüksek ücret ödemek gerekiyordu. Şuan 64 gb'dan başlıyor devamında 256 gb var sadece, bu şekilde 64 gb zaten epey yeterli.
    64 gb'ın fiyatı şuan öğrenci indirimi ile 3.665,07₺ olmuş ve güzel de olmuş 👍🏼

    iPad mini 6 ve iPad 9 fiyatları belli oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 14 Eylül 2021; 23:33:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    64gb olayı iyi olmuş ama bu kasa çağ dışı yani samsung 1700tlik cihazda daha iyi tasarım kulanıyor fiyat bence de makul ama pencil 2 desteği gelseydi iyidi bana göre hala tab s7 ,ipad 9 + kalem kombosundan çok daha iyi seçenek.


    İpad mini için sırf a15 diye o paralar verilmez bana göre air 4 hala daha iyi tabi air 4 fiyatları zamanlanırsa iş değişir ama bu seferde telefonların 6.5 inch olduğu yerde hatta z fold ile nerdeyse aynı boyuta olacak ondan mini serisi bana artık gimmick gibi geldi

  • komenyus123 kullanıcısına yanıt
    Mini'nin air'dan tek farkı ekran boyutu ki zaten fiyat farkının çoğu da oradan kaynaklanıyor. Yeni işlemci kullanması, arka kamerasında flash olması, ön kamerasının daha iyi ve yeni olması gibi detaylarda var. Air 4'ü mart ayında alıp 2-3 hafta önce sattım. Büyük ekran ve dolayısıyla ağırlığı benim için dezavantaj yaratıyordu. Şuanki mini gayet ideal ve büyük ihtimalle önümüzdeki yıl alacağım bir model.

    İpad 9 ile Samsung tab s7 rakip değiller yalnız, Tab S7 FE modeli ancak fiyat olarak belki rakip sayılabilir. Burada da ipad 9 ile 1. Nesil kalem alınca aynı fiyatlara yaklaşıyorlar. Air 4 ile 2. Nesil kalemi kullandım ayrıca 1. Nesil kalemi de bir arkadaşımda deneme fırsatı bulmuştum, profesyonel değilseniz hele ki ipad 9 gibi standart bir ipad modeli alıyorsanız zaten 2. Nesil kaleme gerek yok ki zaten kaç nesildir 2. Nesil desteği gelmiyor doğal olarak. İpad'in bu versiyonunu ülkemizde bile en çok öğrenciler ve çok ücret ödemek istemeyen yeni ipad kullanıcıları ya da çocuğuna alan insanların aldığını duydum ve gördüm de. Yani böyle bir modelden beklentiniz bence fazla, ipad air 4 alırken ipad 8 alsam hem boyut hem işlev olarak da bana yeterdi diye düşünüyordum ama abim gaza getirdi ve aldım. Sonuç olarak abimin gaza getirmesiyle aldığım air 4'ü de abime sattım full set olarak 😅

    Kısacası Samsung tabletleri güzel, ekranları amoled oldukça güzeller fakat ipad'in işletim sistemi ve uzun süre güncelleme desteği gibi artıları var ve tabii bir de fiyatı bu stabiliteye ve performansa göre gayet uygun. Samsung'da lite modellere düştükçe hem ekran Amoled olmuyor artık hem de donanımın cazibesi ve gücü de kalmıyor aynı Tab S7 FE'nin ekranının amoled olmadığı gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 15 Eylül 2021; 1:1:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Ekran mini led değil dimi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İpad 9 Türkiye'de nerelerde satılıyor haber veren olursa iyi olur. TROY'u aradım "henüz Türkiye'ye gelmedi" dediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 27 Eylül 2021; 17:41:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 512 gb neden yok acaba, sadece pro modellerde mi var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar bu miniye sim kart takıp iphone gibi kullanabilirmiyiz? özellikle çanta taşıyan bayanlar için ideal gibi?

  • cazsever C kullanıcısına yanıt

    Kendi sitesinde satışta suan öğrenci indirimi ile 3660 TL


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone alacağıma ipad alırım.daha efektif bir cihaz bana göre.

  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Çok özür dilerim yeni gördüm mesajınızı. Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cazsever C kullanıcısına yanıt

    Şimdi de hepsiburada dan alın 9 taksit ve hemen kargo var.Ben sipariş geçtiğim için bekleyeceğim artık.Apple kendi sitesinde 1 ay sonra kargo gösteriyor.

  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Ben kızıma alacağım için "eğitim indirim" i yapan PT' den 3.549 TL'ye sipariş vermeyi düşünüyorum. Kalemi de oradan sipariş vereceğim. O da 3 iş günü içinde gönderiyor. Teşekkürler. iPad mini 6 ve iPad 9 fiyatları belli oldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.