Şimdi Ara

İpad max

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Daha belli olmayan özellikleri ile dilden dile dolasan
    2014 1 veya 2 ceyrekte cıkması öngörülen.
    Daha ipad air gelmemişken adından söz ettiren
    Bu büyük ekranlı ipad icin neler diyorsunuz.

Suana kadar ipad almadim. Kullandim ama ordan burdan ancak 12.9 inc. Gercekten cok guzel ve cok özel olacagı icin kesinlikle bir tane alacagım.
    Hele 4gli olunca cokta guzel olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Max değil de pro olur herhalde air'den sonra
  • Pro da degilmis. Maxi doye yaziyor.
    Nette biraz arastirma yaptim.

Hadi hayirlisi söyle 15inc filan cikarsalarda laptop gibi gwzdirsek. Hatta pes filanda yuklense ne guzel olur.

İpad den pes oynuyorsun.

Wifili kollar olcak bide

• abi ya da macbook ile pro birleştirilsin bence ekranı sökünce ios kullansın macbook'a takınca mac osla kullanabileceğimiz dokunmatik ekran görevi görse harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

abi ya da macbook ile pro birleştirilsin bence ekranı sökünce ios kullansın macbook'a takınca mac osla kullanabileceğimiz dokunmatik ekran görevi görse harika olur.

Hayal gicu nasilda da sinirsiz demi. Hatta 12.9 inc ekrani ortadan katlayinca cift tarafli dokunmatik ekran olsa :D

• Kardes ipad zaten yeterince buyuk degil mi ? Daha ne kadar buyuk istiyosun, cay tepsisi niyetine mi kullanacaksin

• Dediğim macbook ekranı dokunmatik olsun çıkarıncada ipad olsun bu zor değil ki bir kablo ile macin ekranını ipade yansıtabilseler yeterli zaten ipadi çıkarınca normal kullanabilirsin zor değil dokunmatik bilgisayarlar var sadece ipad ekranı kulanıcaklar normal ekran yerine.
  • Suan degisik firmalar bunu yapmis.
    Gayette guzel olmus.
    Ancak apple bu yapar mi bilmem.

Bakalim bu 12.9 inc cikaraa cok guzel olur. Sarj bakimindan da guzel olacagini dusunuyorum.

• öyle birşey çıkmaz.
  • ohaa hayal gücüne bak :):) neler hayal edilmiş
  • Birileri salliyor digerleri de yorum yapiyor. Cikarsa herkes bakar ceker yorumunu yapar. Olmayan birsey hakkinda kafa yormaniz ilginc.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkacağı söyleniyor ama bence win8 pro(x86) tabletler gibi bu cihaz da mac os kullanan bir cihaz olmalı ayrı segmente hitap eden.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.