Şimdi Ara

iPad'de torrent programı kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakınlarda bir tablet almak istiyorum. iPad Mini almayı düşünüyordum fakat tek bir şey yüzünden hiç istemesem de Android tabletlere gitti aklım. Anladığım kadarıyla google play store'da direkt utorrent gibi uygulamalar var. Yani hiçbir ekstra zahmete girmeden torrent indirilebiliyor. Daha sonra file manager tarzı programlarla divxplanet vb. kaynaklardan indirilen altyazılar açılıyor ve son olarak avplayer vb. uygulamalarla film izleniyor. Bilgisayardaki işlemler kadar kolay.

    ios'ta jailbreak yapıp torrent client kullanan var mıdır? Varsa indirilen dosyalar direkt ipad üzerinden bilgisayar kullanmadan avplayer türü app'lere atılabilir mi?

    Yoksa ios kapalı bir sistem olduğu için böyle işler zahmetli mi olur? Onun yerine android çalıştıran bir tablet alıp kafama göre takılsam daha mı iyi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ba2 -- 15 Ekim 2014; 23:16:56 >



  • Safariden Emu4İos store diye arattığınızda alternatif bir market iniyor.. orada çeşitli uygulamalar var. Bir tane de bit torrent clienti vardı. beta aşamasında ama ben birkaç şey indirmiştim denemek için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.