Şimdi Ara

ipad almak istiyorum sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar appledan bir ürün alcam ama itouch ve ipad arasında karar kılamıyorum bir türlü. ama büyük ihtimal ipad alacağım. birkaç sorum var cevaplayabilirseniz iyi olur.
    1- ipad de 1280x720 film veya dizi izlerken ekranı kaplatmazsak yani bütün ekranı kaplayacak şekilde yaymazsak , alttan üstten ne kadar boşluk kalıyor ? keşke tam 720p büyüklüğüyle orantılı olsaydı.
    2- en kötü duruma bakmak istiyorum. ipad versiyon 4.2.1 diyelim. jb tethered vardı galiba. bu stabil mi ? ne zaman düzelir ?
    3- ipad için hd oyunlar programlar için site önerirmisiniz ? a p p t r a c k r dışında.
    4- ipad i şimdi almak mantıklı değil gibi geliyor. geçen ipad galiba ocak sonu tanıtılmıştı . sizce apple geleneği bozmayıp yine ocak sonunda ipad2 yi tanıtır mı yoksa zaten çok büyük başarı sağladığı için bunu marta nisana falan sarkıtır mı ?
    5- ipad almak istiyorum ama iphone um yok. bu bir eksi midir ? ip4 de mükemmel cihaz ama hem ipad hem ip4 alamam . maddi durum buna müsait değil. bunun zararı olur mu ?
    6- ipod touch ve ipad arasında gidip geliyorum . ihtiyaçlarımı aslında ipad 4/4 karşılıyor ama ipad i ailem okula götürmeme vs. izin vermez.ki zaten böyle bir cihazı okula götürmeyi bende istemem. sadece evde ve yolculuklarda. sırf bunun için ipod touch mantıklı mıdır ? veya ipad 2 ile birlikte 7" gibi mini bir ipad in geleceği doğru mudur ?

    şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.