Şimdi Ara

Ipad 8 Kalem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni çıkacak olan ipad 8 i almayı düşünüyorum özellikle okul için. Ana amacım notlarımı tablet üzerinde almak. Apple ın kendi kalemi çok pahalı geliyor. 3. parti firmaların yaptığı bazı kalemler çok daha karşılanabilir duruyor. Tablette resim falan çizmeyeceğim. Ana amacım not almak o yüzden kalemin resimde işe yarayıp not almak için lazım olmayan özellikleri olmasada olur. Bu tür bir kalem önerebilecek var ise süper olur. Cevaplar için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigMajestic -- 16 Eylül 2020; 22:42:20 >







  • Bende Ipad 6.seri var. Üstteki mesajda bahsi geçen GOJODOQ kalemi Aliexpress'den 1 yıl önce 120-130 TL'ye almıştım. Kalem geldii geldiği şarj ile 1 hafta kullandım. sonrasında şarj etmeme rağmen 1 saat içinde şarjı gitmeye başladı. normalen 1 haftaya kadar kullanabilmem lazımdı. Ancak sanırım pili sorunlu idi. Ben de onaylamış olmama rağmen Çinli satıcıyla yazıştım. Adam 1 gün boyunca şarj et durumu haberdar et dedi. Yaptım değişen birşey olmadığını yazınca adam bana ücretsiz 1 adet daha kalem yolladı. 1 ayı geçen bir süre bekledikten sonra kalem elime ulaştı neyseki sorun yoktu. 1 yıldır kullanıyorum. Ancak geçen ay yanında gönderilen kalem uçları ile değiştirmeye kalkınca kalem neredeyse elimde kalıyordu. uç çıkarayım derken içi söküldü vs. bu sefer kenarda çalışmayan kalemi yedek parça olarak kullanarak bir elektronikçiden destek alarak tamirini gerçekleştirdim. Şimdi ödüm kopuyor ucuna dokunmaya. bazen kesikli çizgi gibi sorunlar yaşatabiliyor. bastırarak yazmak zorunda kalabiliyorum. Her halükarda orjinal pencil yerini tutmuyor uzun vadede diye düşünüyorum. ancak yine de 700-800 TL vermek istemiyorum.




  • iPad 8'e 3200 lira veriyorsunuz ama onun olmazsa olmazı kaleme 700 veremiyorsunuz. O kalem en iyi şekilde not almak resim çizmek ve uygulamalar arası geçiş yapmak için tasarlandı. İşe yarayan ve orjinal kaleme 700 vermeyip çakmalarına 300 lira vermek 300 lirayı çöpe atmak demek
  • Mecbur orjinal olanı alacağım o vakit. Acaba daha ucuza sadece kullanmayacağım özellikleri olmayan ama dayanıklı birşey var mı dedimde. Sanırım %100 güvenilir bir tane yok. Bu arada 8. nesil amazon amerika üzerinde satışta gözüküyor. Türkiye'ye gelmesi ne kadar sürer acaba geçmiş yıllara bakıldığında bilgisi olan var mı?
  • BigMajestic B kullanıcısına yanıt
    Çok gecikmez 1 aya gelir
  • Lütfen ama yani. Tablete 4000 veriyorsunuz. Kaleme 700 vermiyorsunuz. Kalem, iPad'in aksesuarı değil. Olmazsa olmazı
  • Bende bugün MediaMarkt 800 TL aldın piyasa en uygun 6 taksitli fiyatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goojodoq gen 10 kalem kullanıyorum ipad 7 ile beraber. Şarjı yoğun kullanımda 2 gün gidiyor. Herhangi bir dayanıksızlık durumu yaşamadım birkaç kere yere düştü sadece birinde ucunun üstüne düşünce ucu kırıldı yedek olanla değiştirdim çalışmaya devam ediyor. Herhangi bir kullanımda sıkıntı da yaratmıyor. 200tlye geldi toplamda yani apple pencil fiyatına 4 tane alınıyor. Ve apple pencil'ın bundan 4 kat daha uzun süre dayanacağını sanmıyorum. Karar yine senin ama sadece baskı şiddeti özelliği için (günlük kullanımda etkisi yok) 600tl fazla bayılmak saçma geliyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavinbelson -- 30 Eylül 2020; 0:4:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işte muhteşem ikili
    Ipad 8 Kalem Önerisi Ipad 8 Kalem Önerisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • selam bu hangi kalem ?

  • murat1407 kullanıcısına yanıt
    goojodoq gen 10

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.