Şimdi Ara

iPad 4 iOS 9 Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yükleyen var mı? Performansı nasıl 8.4.1 e göre?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Genel bir hantallık var tabi, çok eskidi artık alet. Ben ipad 4te ios 8'den nefret etmiştim 9a da daha ne kadar kötü olabilir ki diye geçtim. ios 7 kadar olmasa da 8den daha iyi oldu diyebilirim. Spotlightı yukarıdan indirme, uygulama geçişleri, multitask felaket kasıyor ama onun dışında bir sıkıntı yok. Batarya bazen 12 saat kullanımı görüyor, eskiden 11i geçemezdim. Zaten ipad 3 ve 4 maşallah en yüksek pil süresi veren ipadler. Ram kullanımı da sanki daha iyi gibi safaride geri gittiğimde ya da tab değiştirdiğimde daha az refreshleniyor.
  • O zaman geçmemek en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad 4'te ios7.1.1 kullaniyorum. Gectigim gunden beri pismanim. 6'da cok cok seriydi. Guncelledigimden beri takilip duruyor. Acaba 9'a gcsem mi, ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmeyin, ben geçtim pişmanım. Dört çekirdekli işlemci A6X bu sürüm ile resmen öldürüldü.

• İpad 4 hala ios 6 kullanıyorum taş gibi devam pil de zaten iyi gidiyor Allah korusun parçalanmadıkça veya pil sıkıntı çıkartmazsa ömür boyu kullanılır .
  • Acaba ios7'den 6'ya donmenin yolu var midir? Iphone 4 icin var sanirim...

• geçilebiliyor mu ki
  • gamefest G kullanıcısına yanıt
    Arastirdim biraz. Ipad2 ve iphone 4s ios6'ya gecebiliyormus. Ipad4'e yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Genel bir hantallık var tabi, çok eskidi artık alet. Ben ipad 4te ios 8'den nefret etmiştim 9a da daha ne kadar kötü olabilir ki diye geçtim. ios 7 kadar olmasa da 8den daha iyi oldu diyebilirim. Spotlightı yukarıdan indirme, uygulama geçişleri, multitask felaket kasıyor ama onun dışında bir sıkıntı yok. Batarya bazen 12 saat kullanımı görüyor, eskiden 11i geçemezdim. Zaten ipad 3 ve 4 maşallah en yüksek pil süresi veren ipadler. Ram kullanımı da sanki daha iyi gibi safaride geri gittiğimde ya da tab değiştirdiğimde daha az refreshleniyor.

Hocam benim cihaz ipad 3 yerlerde emulatorle 16 bitlik mario oynadın ona bile dondu apple bilerek yavaşlatıyorki yeni cihaz alalım bu aşikar bunu bilmeyen bilsin bilmek istemeyip karşı çıkan applefanlarıylada hiç muhabbete girmeyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.