Şimdi Ara

iPad 4'e iOS 10.3.2 Yüklemeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu anda iOS 9'un son sürümünü kullanıyorum. iOS 10 için de pek çok düzeltme geldi. Yükseltsem bir gelişme olurmu performans açısından? Sürüm yükselttikçe safaride bile internet sitelerine girememek sinirimi bozuyor. Apple'ın eski cihazlarda yavaşlatmaya gittiği bir gerçek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence yükseltme. Ben de 9.3.5deyim 2 senedir herhangi bir sıkıntım yok. 10da olup 9da olmayan bir özelliğe ihtiyacım olmadığı için şimdilik iyi. Zaten artık akıllandım bir apple cihazının desteklediği son ios versiyonuna katiyen geçmeyeceğim. Stabilitenin en içine eden sürüm o oluyor çünkü. Zaten ios 11 gelmeyecek istediğimiz zaman ios 10un son versiyonuna geçebilliriz. Sırf kaydırarak açma olmaması bile 9da kalmak için yeterli bir sebep benim için. Touch id olmadığı için her açışta home tuşuyla uğraşamacağım bu saatten sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta öncesine kadar bende 9 daydım performans iyice düşmüştü ios 10 a yükselttiğimde ciddi anlamda performans arttı arayüzdeki takılmalar sıfıra yaklaştı ios 10 ipad 4 için şuan ios 9 dan çok daha seri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 123nht

    2 hafta öncesine kadar bende 9 daydım performans iyice düşmüştü ios 10 a yükselttiğimde ciddi anlamda performans arttı arayüzdeki takılmalar sıfıra yaklaştı ios 10 ipad 4 için şuan ios 9 dan çok daha seri.

    Bende yükselttim aynı olay bende de oldu ama ne hikmetse Real Racing 3'te kare atlamalar başladı.
  • Konuyu hortlatıyorum ama tozlu raflardan ios 7.1.1'li ipad 4'ümü buldum. Netflix bile ios 11 istiyormuş artık. Ne dersiniz, cihaz 7'de kalsın mı 10'a güncelleyim mi?
  • neverktulu kullanıcısına yanıt
    Valla benim imkanım olsa bu saatten sonra gider Ubuntu OS yüklerim. Yaşlandı bizim ipad'ler, ios de bilerek yavaşlatıyor. Bence güncelleme klasik olarak kalsın elinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.