Şimdi Ara

iPad 2017 vs iPad Air 2 Bilgisi olanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ipad 2017 veya air2 alacağım ama ekran beni korkutuyor millet 2017 de plastik demiş sizce hangisini alayım lamine ekran olayı yokmuş 2017 de galiba siz ne düşünüyorsunuz ve air2 de işlemci düşük ve air 2 daha ne kadar güncelleme alır teşekkürler. Asıl sorum hangisi air 2 mi 2017 mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Air 2 konusunda çok şikayet var, güncelleme geldikçe cihaz eskiyor bir nevi. Air 2 almazdim o yüzden .

    2017 ise yan yana bakıldığında diğer iPad modelleriyle ekranda farklılığı anlıyorsun. Ama plastik değil o ön panel. Sadece tok bir ses çıkıyor. 0 fiyatı iyi , şimdiye kadar ki en ucuz iPad sanırım. Avrupa ve Türkiye fiyatı ABD den yüksek tabi baya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air 2 ekranı yeni iPad'e göre çok kaliteli ve özellikle yansımaları büyük ölçüde engelliyor. eski iPad Air'imle ile ekran kalitesini mukayese ediyorum, Air 2'nin görüntü kalitesi fark ediliyor.
    Benim iPad Air 2'i 10 gün kadar evvel ios 9.3.5 den ios 10.3.2'ye tereddüt ederek, dfu modunda iTunes üzerinden temiz bir kurulup yapıp yeni iPad olarak seçtim. Sonuç olarak, ios 103.2 den çok memnun kaldım, daha hızlı ve çok stabil çalışıyor.
    Batarya performansı da aynı, scobe açmazsem 9 saat kadar ekran süresi oluyor.
    Bazı arkadaşlar "video seyrederken ısınıyor" demiş, ama ısınma da eskisi gibi normal düzeyde pek fark yok bence..
    Air 2'de ios 10.3.2 den memnun kalınca, iPhone 5S telefonumu da aynı şekilde güncelledim, 5S'in donanımı daha düşük olsa da, ios 10.3.2 de ios 9.3.5'e göre çok fark yok, sadece uygulama açıılışlarında 3-4 saniye geç açıılıyor gibi, fakat stabilite aynı.. Sadece 5S de batarya performansı daha iyileşti.. Belki de yeni kurulum olduğu içindir.
    Sonuç olarak, iPad Air düşünüyorsanız terredüt etmenize gerek yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Temmuz 2017; 9:20:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kesinlikle air 2 alırdım bir kullanıcı olarak. İpad 2017 yi görünce çok kalın ve ekranı iğrenç görünüyor. Sanki ekranın ön tarafına kılıf takılmış gibi duruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni iPad'in bir avantajı var, o da eski ekran teknolojisini kullandığı için Bluetooth stylus'larla daha uyumlu olması. Bir bluetooth stylus alacaksanız yeni iPad'i tavsiye ederim. Fiyat olarak da birbirlerine çok yakınlar zaten. İki cihaz da ihtiyacınızı karşılayacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.