Şimdi Ara

İpad 2 WiFi+3G 32 GB siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İPad 2 WiFi+3G siyah renk 32 GB'lık modeldir.

17.11.2011 tarihinde Turkcell'den alınmıştır, hala 14 ay garantisi vardır.

(sadece cihaza 2016 TL ödenmiştir)

Alındığı gün cihazın ekranı koruyucu bantla kaplanmış ve orijinal cover'ı alınmıştır ( 180 TL'ye aldım) artı bir adet daha şeffaf kılıfı vardır.

Bu cover'ı kapattığınızda ekran uykuya geçer, cihazı kapatmanıza gerek yoktur, açtığınızda tekrar uyanır, piyasada satılan sıradan coverlardan değildir.

Cihaz jailbreak yapılmamıştır, orijinalliğine herhangi bir zarar verilmemiştir.

İçerisinde toplam 150 dolar tutan oyun-uygulama vs vardır.

Video seyretmek için gerekli en kaliteli ücretli uygulamalar mevcuttur.
    foto makinesinden veya memory kartlardan cihaza foto transferini gerçekleştiren kiti de beraberinde vereceğim (70 TL'ye aldım).

Pazarlık ve takas düşünmüyorum.

Yukarıda belirttiğim tüm özellikler ve aparatlar için fiyatım 1250 TL'dir.

Bu özellikleri bu fiyata bulursanız benden almanız şart değil, bulduğunuz yerden gözünüz kapalı alın derim.

Gayet açıklayıcı olmaya çalıştım, sorunuz varsa en kısa zamanda cevaplamaya çalışırım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileriyasar -- 8 Eylül 2012; 13:06:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Küfürbaz, karaktersizin tekidir bu ilân sahibi. Ürün satmak için her şeyini satan adamdan, kendine saygısı olmayan adamdan karşılıksız bile olsa bir şey almayın. Eğer sizin de kendinize bir nebze saygınız varsa.

Sefalete mahkûm edilmiş adamlar gelip burada konu açıyor, birisi de fiyat pahalı sıfırı bu kadar deyince onu fakirlikle suçluyor, cevabının nahoş olduğunu söyleyene de sövüyor.

İki kelimelik adamlar. Kelimeleri tahmin ediyorsunuzdur sanırım.
    Alışveriş Ahlâkı Olmayan, Alışveriş Yapmayacağım ve Alışveriş Yapmanızı Önermediğim Arkadaşlar: RazzLee - Thavirat - Quarell - *INVICTUS* - eci_i - sinsexy - eyozgurluk - kartalaykut - jeetah33 - oguzcavus - TiqeR - MrBlack - KaroGames - ankara - _Bilgin_ - W3psss - webze - CwonqeR - Radburn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.