Şimdi Ara

Ipad 2 sifirlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar. Aile dostumuz Ipad 2 sini saticak, ben araci olucam bu ise. Bir sey ogrenmek istiyorum. Ipadi icindeki herseyi silmek istiyoruz ve sanki 0 mis gibi fabrika ayarlarina dondurmek istiyoruz. Ne yapmamiz gerekiyor?

Ayrica 16gb 3Gli Beyaz Ipad 2 tahmini kaca gider?

Tesekkur ediyorum.

• Duruma ve garantiye göre 1000 1300 eder sanırım yurt ici ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Duruma ve garantiye göre 1000 1300 eder sanırım yurt ici ise

3 aydir esi kullaniyor. Garantiside Yurt ici evet.

Zaten aileye alinan Ipadleri esler kullaniyor. Bizdede guya Ipad 2 var ama yuzunu goren cennetlik, hanimdan zaman kaldigi yok.

Peki fabrika ayarlarina nasil getiricem? Su ana kadar ne iphone umu nede ipade boyle bir sey yapmadigim icin bilmiyorum.
  • İtunesten restore yapın hiç bir şey kalmaz. ;)
  • Restore yapmanız gerekli. Fiyat için ise 1200 tl ye 32gb 3g modelleri piyasada sallantıda kalmakta. 1100 den ilan açın baktınız gitmiyor yavaş yavaş düşersiniz. Zaten yeni ipad yüzünden düşmek zorunda kalacaksınız yada satmaktan vazgeçeceksiniz.
  • Sagolun beyler bilgiler icin.

Ben kendi ipad 2 mi satmam herhalde daha. Yeni ipadin esimin ihtiyaclarina gore bi artisi yok. Bakalim bir sonrakini beklicez herhalde

Bu aile dostumuzun Ipad 2sinide 1000 Tlye filan satariz gibi geldi bana simdi. Yarin soylerim. 1650 ye 3 ay once alip 1000 TL ye satmak istemiyen insanlardandir kendisi buyuk ihtimalle kullanmaya devam ederler Ipad 2 yi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.