Şimdi Ara

iPad 10.2 2019 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.

    Oyun ve dizi/film izleme olaylarına epey düşkünlüğüm var. Evde iken bilgisayarda vakit geçiriyorum. İşe gittiğimde de boş vakitlerimde telefondan mobil oyunlar veya dizi izleme gibi aktivitelerime devam ediyorum. Aslında cihaz konusunda sıkıntım yok fakat yakın zamanda bir Android tablet yada iPad alma fikri oluştu. Yalnız elimin altında yeterli cihazlar olduğu için ikilemdeyim. Bu arada telefonumda iPhone 8 Plus.

    Başlıkta ismi geçen iPad modelini inceledim, hem fiyat olarak hem performans bazında tatmin edici. Fakat alıp almama konusunda soru işaretlerim var. Yani hevesimi aldığımda bir köşede beklemesini istemiyorum. iPhone telefonlarından ziyade iPad ile yapılabilecek ne gibi artı aktiviteler mevcut? Ayrıca, kullandığım SİM kartın yedeğini alsam bunu hem telefonumda hem tabletimde aynı anda kullanma şansım var mı böyle bir durum olabilir mi? Ve son olarak tekrar tekrar üstünden geçtiğim mesele.. iPhone 8 Plus'a sahip iken ekstra bir iPad almak mantıklı olur mu?







  • Ben alalı yaklaşık 8 ay olmak üzere buna rağmen daha bir gün kenarda bırakmışlığım yok ipadimi. Bu biraz size de bağlı, gerçekten bir ipad’e ihtiyacınız var mı? Sadece netflix youtube için kullanacaksınız telefonunuz da yeterli boyutta ki evinizde bilgisayarınız varmış. Ama şunu söylemeliyim ki benim de bilgisayarım var ve yataktayken ipad ile çok zaman geçiriyorum. Eğer yazı yazıyorsanız ve laptop deneyimi istiyorsanız smart keyboard veya uygun bluetoothlu klavyeler bulabilirsiniz, ben ikinci el ucuza smart keyboard buldum mesela öğrenci olduğum için notlarımı ipadimde tutuyorum. Ipadde telefonda yapamayacağınız çok şey yapabiliyorsunuz, mesela aynı anda 3 uygulamayı ekranda çalıştırmak gibi, mouse desteği de var, adaptör alıp monitörünüze bile bağlayabilirsiniz, daha çok şey var internette 10.2 ipad ile ilgili türkçe ve çokça yabancı içerik bulunmakta. Lakin bana “bu tableti tavsiye eder misin?” diye sorarsanız Cevabım evet olur.




  • Yiğit Beye katılıyorum. Masa başından kalkıp daha mobil bir düzende sunum hazırlama, bir şeyler okuma, video izleme, yazı yazma gibi bir çok aktiviteyi bir arada sunan bir cihaz. İşin bir de oyun tarafı var ki ayrı bir sohbet konusu.

    İpad'e taşıyacağız bir çok alışkanlığınız telefonunuzun sarjının da daha fazla gitmesini sağlayacak. Gün içinde youtube olsun, internette gezinmek, sosyal medya kullanımı derken telefona olan bağımlılığı azaltıyor.
  • Eğer yeni aldığınız teknolojik cihazlardan çok çabuk sıkılan biriyseniz ben tavsiye olar size air3 ü öneririm. Bana, cihazı kullanmak için istek uyandırıyor gibime geldi. Ama ben sim kartımı ipadime takıp onunla internette gezineceğim diyorsanız ipad 7.nesilin cellular modelini almanızı tavsiye ederim. Cellular ipad 7.nesil alacağınıza ipad air alın bence zaten telefonunuz iPhone olduğu için yanına yaklaştırdığınızda telefonunuzun internetine bağlanıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.