Şimdi Ara

ip4S yazılım düşürme ve yedek kaydı alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, geçenlerde annema yenilenmiş ip4s aldım hediye olarak. ben hiç ios kullanmadım yani arkadaştan elime alıp bakmadım bile. bu telefonuda boyutu küçük ama kendi stabil diye aldım. otomatik güncellemeyi indirdi bi yükle yazısına bakıyor iş. ayarlardada bildirim var.
    bende biraz araştırınca 9 sürümde kastığını öğrendim ve biri yanlışlıklada olsa güncellemesin diye yedek alıyım dedim en son shsh olayına kadar öğrendim:) tiynumrella falan indirdim ama internetteki anlatımlarda olması gereken ekran bende çıkmıyor maalesef. ve sanırım telefonun 6.1.3 te bi shsh kaydı daha alınmış.
    şu resme bakarak anlayan ustalar bana durumu anlatabilirmi. 6 veya 7 sürüme dönebilirmiyim, hiç olmazsa mevcut 8.2 ye olası bi güncellemeden sonra dönebilirmiyim.
    birde bu listedeki girdi sayısı her seferinde artıyor. ilk başta birdi sonra iki tane oldu şimdi 27 tane. ip4S yazılım düşürme ve yedek kaydı alma
     ip4S yazılım düşürme ve yedek kaydı alma







  • 6.1.3 e surum dusurme mevcut. Ancak sadece o surume oda jailbreak ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah bi 7 ye düşürme olsa, 3 sene daha gider telefon da o çek sevdiğimiz Apple ın şerefsizliği ulan 7 den ne farkı var ? 7 yi taş gibi çalıştırıyor 9 da telefon kullanılamaz halde.. Ulan iki sene önce çalışıyordu da şimdi niye çalışmıyor sırf yeni iphone satmak için bilerek kastırıyorlar. İos dan başka akıllı telefon kullanmadım 4s den itibaren 6s e kadar tüm telefonlara sahip oldum. Yeri geldi fanboyluk yaptım. Appledan başka akılllı telefon almadım ilk iphoneum olan bu 4s im benim için özel olduğu için satmıyorum.
    Böyle bir apple müşterisi olarak diyebilirim ki appleın bu yaptığı şerefsizlikten başka bir şey değildir, bunun ne savunulacak bir tarafı var ne sevilecek... Sırf bu yazılım zorunluluğu yüzünden nefret ettim firmadan. Ulan adamlar androitte istediği yazılıma resmi olarak geçebiliyorlar biz se zorla yavaşlatalım telefonu bile bile çöp edelim. Yazık, yazıklar olsun
    Ciddi artık apple ı bırakmayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.