Şimdi Ara

ip yapılandırması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2 aynı laptoptan biri bağlanıyor diğeri ip alamıyor. 2 aynı telefonumdan biri bağlanıyor diğeri ip alamıyor. ne yapılabilir sizce ?

ip yapılandırması ?

"Şu an ben derken garip bir boşluk var içimde, nedir ben? Kendimi eskisi gibi hissedemiyorum, öylesine unutulmuşum. Gerçek olandan bende kalan tek şey, varolduğunu duyuran bir varoluş. Usul usul, uzun uzun esniyorum. Hiç kimse, kimse için yok artık Antoine Roquentin. Pek keyiflendiriyor bu beni. Neyin nesiymiş acep bu Antoine Roquentin? Soyut bir nesne. Bilincimde küçük, olgun bir anı kıpırdanıyor kendimden. Antoine Roquentin..." (Sartre, 1995: 297)
  • 1 laptop + 1 telefon internet erişimi var* diğer 1+1 yok
  • Enteresanmış biraz Sorunun nedenini bilemedim şimdi ama şunu deneyebilirsin; 2 cihaz ile internet erişimini sağlarsın. Sonra DHCP ile verilen IP adreslerini bir kenara not alırsın. Bağlanamadığın cihaza bu statik IP'leri verirsin, olur diye düşünüyorum.
    "Şu an ben derken garip bir boşluk var içimde, nedir ben? Kendimi eskisi gibi hissedemiyorum, öylesine unutulmuşum. Gerçek olandan bende kalan tek şey, varolduğunu duyuran bir varoluş. Usul usul, uzun uzun esniyorum. Hiç kimse, kimse için yok artık Antoine Roquentin. Pek keyiflendiriyor bu beni. Neyin nesiymiş acep bu Antoine Roquentin? Soyut bir nesne. Bilincimde küçük, olgun bir anı kıpırdanıyor kendimden. Antoine Roquentin..." (Sartre, 1995: 297)
  • kaynak cihaz yani yayın yapan cihazın ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.