Bildirim
IP ve RP gelmiyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiçbir zaman. _____________________________ -
bu işi yapan 1283129312931. kişisiniz tebrikler. neden ip le açtınız ki? verseydiniz rp yi champlere skinlere. ben şahsen bütün champleri açtım hala bir sürü ip ve rp var. 7 tane de rün pagem var
_____________________________ :D -
Nasıl beceriyosunuz anlamıyorum gerçekten. Bana da 100k ip ve rp kolay biter gibi gelmişti. Aldım bi kaç bi şey oyuna girdim 2 katına çıktı ip ve rp. Oyuna girmeden önce de ip boost alın madem bitiyo. 10larca champ ve skin aldım 10 sayfa rune dizdim hala yarılanmadı bile _____________________________
"It matters not how strait the gate,How charged with punishments the scroll,I am the master of my fate,I am the captain of my soul." -
bütün champlara aldım her champ a yaklaşık 2 skin aldım. 7 rune page m var ve hala 150k ip 150k rp var .
ilk baştan hangi akılla ip ile champ aldın ki_____________________________ -
Uğraşıp bütün champları ve bütün champlardaki en sevdiğim 2-3 skini aldım, halada ip ve rp var, ilk başta verdikleri benimde bitmek üzereydi, 2-3 maç sonra bir baktım yenilenmiş yeniden 150k falan olmuş. Runeler ve rune pagelerde full. _____________________________ But it's just something we have no control over and that's what destiny is. -
Beyler tamam yanlış yaptığımın farkındayım :). Ama gerçekten Lol tr sayfasında bir daha geliyor diyenler vardı gerçekten geliyor mu ? geliyorsa ne zaman ? _____________________________ -
Valla ben oyun kazandıkça yükle miktarda ip ve rp geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler