Şimdi Ara

İp değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir şey sormak istiyorum. Bazı sitelerde veya Youtube videolarında Bu video sizin ülkenizde izlenmez tarzı bir şey yazıyor ya bu tarz şeyleri komple düzeltilebilir mi?

Böyle kısıtlamalardan nefret ediyorum örneğin Youtube dan herhangi bir video izlemek istiyorum "The uploader has not made this video available in your country." diyor
    Herhangi bir siteye girmeye çalışıyorum hemen TTnet tarafından engellenmiştir diyor interneti resmen yarım yamalak kullanabiliyoruz Türkiye'den giriyorum diye ben internette takılamayacak mıyım yani nedir bu saçmalık!

Kısaca bir şekilde(dns değiştirme v.b yollarla) bu tarz sorunları kaldırmak mümkün mü? Sanki başka ülkeden bağlanıyormuşum gibi görülebilir miyim? Bu nasıl olabilir yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıl Olmuş.. -- 7 Temmuz 2012; 19:53:19 >

• Geçici olarak proxy ile internete çıkabilirsiniz. Hızınız yavaşlar ve tüm trafiğinizin kaydedilmesi gibi olumsuz yanları olsa da acil durumlarda çözüm budur. Bunu otomatik olarak aşağıdaki program ile yapabilirsiniz. Sizin için uygun bir proxy sunucusu bulur, Internet Explorer için gerekli ayarları yapar ve internete çıkarır.

Ultra Surf
  • 'Tor' kullanabilirsiniz. Google'da Tor yazıp aratın. Hazır tarayıcılı sürümü bile var bu proxy projesinin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hotspot Shield veya Auto Hide IP öneririm
  • Öneriler için teşekkürler yarın deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.