Şimdi Ara

İp degisim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Google Play'den bir oyun indirdim bildiğiniz üzere oyun içerisinde ilerlemeyi hizlandirmak icin paketler satiliyor. Oyun her ulke para birimine göre karsiniza fiyat cikartiyor Türkiye de 500 lira olan paket vietnam da 70 lira gibi bir rakama denk geliyor oyuna nasil giris yaparsam beni vietnamli gibi görür acaba sifirdan ip değiştirme programi kurup vietnamin google uzantisindan yeni bir gmail alip uye olsam beni öyle görür mu kredi kartım uluslararası odemelere açık aslinda pc emülatör kullaniyorum ordan daha rahat olur bu işin bir çözümü var midir teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Herhalde Google Play hesabının Vietnam olması gerekiyordur.
  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    PC ye android emülatör indiriyorum ip değiştirme programı ile vietnam yapıyorum fakat emülatör ip değiştiğim an donuyor.

    Safeip programı ile ipmi vietnam olarak değişirdim emu emülatörü indirdim kurdum programı vietnam google play store üzerinden uygulaamyı indirdim karşıma ödemeler vietnem para birimi cinsinden cıktı hesaplıyorum türk lirasından fazlaya geliyor. vietnamda ki oyuncularla konusuyorum onlarla üçte biri fark ediyor. nasıl çözeceğiz bu işi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 6 Kasım 2018; 17:12:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.