Bildirim
İP 16 PRO HANGİ VERSİYON ALINIR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
yardım
_____________________________ -
acil acil yardım
polisi ara ne yardımına ihtiyacın var acil söyle hızır acil ara
_____________________________ Kids are like farts, you can only tolerate your own. -
Dolaştığım ülkeler;
/ EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
/ MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
/ ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
/ ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM -
İphone krizine gireni ilk defa göruyorum:)) avrupa cihazi alicaksin:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
adam gelecek 2 3 gune daha bir cevap veremedim bilgili birini bulamadım soruya cevap verir misin bilgin varsa farkları ne
o yok digerleri alınmaz mı farkları ne
Şebeke farki var avrupa cihazlar haric garantisi de gecmiyor.Fatura şarti da var türkiyenin apple sitesine gir kod yazar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
koddan ne anlasılıyor neyine bakabilirim garanti varmıs sanırım 1 yıl anlasmalıymıs orayla bi de özellik farkları oluyo bazılarda özellik farkı yok mu bunlarla
Arap versiyonda FaceTime yoktu sanırım, Japon’da da kapatılamayan bir ses vardı sanırım yani ikisinde de biraz kısıtlama var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler