Şimdi Ara

iosdan androide taşıma sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yarın bir arkadaşımdan hesap satın alacağım kendisi ios kullanıyor ben ise android , arkadaşımın verdiği kodu kendi telefonuma yazdığımda yani köy bana aktarıldıktan sonra arkadaşım ios hesabından aynı köye erişebilirmi veya erişememesi için ne yapmam gerekiyor

Hocam ben bir koy aldim ios aktarmasi yapilmis sadece gmail bilgileri var elimde..Satan kisi gamecenter bilgilerini hatirlamadigini soyluyor uzun zaman once aktarmis hatirlamiyormus..
    Taş falan alınmamış galiba hic..

clash destege ios aktarma hakkini actirabilmemin yolu var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu şekilde çok soru soruldu yine cevaplıyım oyunun başka bir hesaba aktarılması mümkün kod ile aktarmaktan bahsetmiyorum kod ile aktarınca gmail-ios yada ios-gmail iki hesaptanda köye erişilir herşey mümkün yapılabilir ama oyunun firması geçerli sebep arıyor yani mesaj atarken bunu istemendeki sebep ne olacak köy almak/satmak oyun firması için kabul edilmez buna karşılar zaten işin içinden çıkılmaz yoksa bunu yapmıyolar çünkü ticarete dökülür iş umarım anlatabildim herşey mümkün sen yapamıyorsun firma zaten yapmaz ticarete dönüşür sen şansını dene supercelle mesaj at durum bu ama satmak/almak bahsetme yeni aktarma kodu istiyorum de ben böyle düşünüyorum iş ticarete dökülür varsa baska fikri olan buyursun

• 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni aktarma hakki verseler bile hesabini satin aldigim kisi game center bilgileriyle her zaman koye girebilir değil mi? Neyse ya ugrasamayacam vallahi ne olursa olsun..
    Tesekkur ederim cevabiniz için..

• yeni aktarma hakkı aldın varsayalım yaptığın aktarma işlemi geçersiz olmaz mı? yani erişemez diye düşünüyorum yoksa gmailden iosa aktar sonra tekrar aktarma iste versinler, iosdan silinmesi gerekir gmailden tekrar iosa aktarırdın
    Yani aktarma hakki verdiklerinde yeni icloud hesabi ile istedigin ios cihazdan kullanabilirsin diyorsunuz ben sansimi denesem mi acaba.. ama hesabi satin aldigim icin cevap veremeyecegim seyler sorarlarsa sorun olur diye çekiniyorum..

Hocam sorduklari sorulari yanıtladım fatura vs.istediler yolladim şimdi bana sifirdan bir hesap acip iostan giris yap biz koyu aktaracaz dediler ve bir kod verdiler kodu onlara yazacam da bir turlu iphone bulamadim hepsinde clash yuklu bugun insallah halledicem birinde buldum clashsiz iphone akıbetini haber veririm..

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Hocam sorduklari sorulari yanıtladım fatura vs.istediler yolladim şimdi bana sifirdan bir hesap acip iostan giris yap biz koyu aktaracaz dediler ve bir kod verdiler kodu onlara yazacam da bir turlu iphone bulamadim hepsinde clash yuklu bugun insallah halledicem birinde buldum clashsiz iphone akıbetini haber veririm..

takipteyim hocam

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.