Şimdi Ara

ios9 uygulamaları itunesa aktarma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iphone 6 ios 9.0.1 cihazımdaki uygulamaları itunes'a aktaramıyorum arkadaşlar, satın alınanları aktar diyorum sadece eş zamanlıyor uygulamalarımı itunes'a aktarmıyor.
    Bi ton yol denedim bütün hesaplarım yetkili, hesabımdan çıktım tekrar girdim, macbook izinlerini doğruladım ve onardım fakat nafile . ios9 dan mı kaynaklı diye düşünüyorum sizde de aynı mı acaba merak ediyorum? yada nasıl düzeltebilirim bu durumu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Resmen kafayı taktım bu soruna çözmem lazım



  • Aynı sorun ile ben de karşı karşıyayım. iPhone 5 kullanıcısıyım daha önce bir çok kez satın alınan uygulamaları aktarabildiğim halde şuanda aktarım yapamıyorum ve sanırım bu sorun ios 9 dan kaynaklanmakta. Müzikler sorunsuz bir şekilde aktarılmış fakat uygulamalar aktarılıyor diyor ve hemen ardından eşzamanlama tamamlandı deyip işlemi tamamlıyor ve sonuç etkisiz... ios 9.0.1 de şuan bu soruna çare bulmuş değil umarım yakın zamanda problem giderilir.
  • s.erdemdurak kullanıcısına yanıt
    Araştırdığım kadarıyla çoğu kişi ayni sorundan muzdarip hocam. Tahminimce Çarşamba gelecek El Capitan ile giderilecektir. Önerilen yöntem ise otomatik indirmeleri açmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkbluestaz

    Araştırdığım kadarıyla çoğu kişi ayni sorundan muzdarip hocam. Tahminimce Çarşamba gelecek El Capitan ile giderilecektir. Önerilen yöntem ise otomatik indirmeleri açmak.

    El capitan sorunu çözmemiş. Hatta ben ilk defa El capitandan sonra yaşadım bu sorunu. Belki de hata ios tedir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeteroSapien kullanıcısına yanıt
    Apple bilerek aktarmayi kapatmış galiba hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı sorunla karşılaştım dedim başka programlarla yapabilirmiyim onda bile hata verdi ...
  • son bir şey daha anlatmak istiyorum. ben laptobumu garantiye yolladım o bilgisayarda uygulamalar yedekleniyordu ios 9da şuan kullandığım kız arkadaşımın laptobuna itunes kurdum aynı sürüm vardı burda yapamıyorum ayarlarda farklılıklar mı var ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adam john

    son bir şey daha anlatmak istiyorum. ben laptobumu garantiye yolladım o bilgisayarda uygulamalar yedekleniyordu ios 9da şuan kullandığım kız arkadaşımın laptobuna itunes kurdum aynı sürüm vardı burda yapamıyorum ayarlarda farklılıklar mı var ki?

    Herhangi bir ayarla alakası olduğunu sanmıyorum. IOS 9.0.x ile ilgili bir hata bence. Bir çok şey denedim. Mac'i formatladım olmadı. Çözümü yok şu an. Bilen varsa da yazarsa sevinirim.
  • Çözümü yok arkadaşlar. Anca apple halledebilir. İos 9 dan sonra oldu böyle. Betalarda da uygulamaları aktaramıyorduk, şimdide öyle. İos 8 e geçtim. Sılıntı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ios 9 dan sonra oldu. ios 9 ile Yosemite ve el capitan da satın alınanları aktaramıyorum. Kısa sürede düzeltirler umarım.
  • 9.1 de ve itunes yeni sürümündede sorun devam ediyor.Satın alınanları aktaramıyorum çok kötü oldu bu.
  • Uygulamaları aktarma kapatıldı iOS 9'dan sonra. Ama mesela telefonu yedeklerseniz geri yüklerken olay şöyle işliyor: geri yükleme işleminde tüm veriler geri yükleniyor telefona, ama uygulamalar Appstore'dan indiriliyor. İyi yanı şu, ikonlar yedeği aldığınız zamanki sıralama ve klasörler aynı şekilde yerleştiriliyor otomatik, ve içindeki belgeler uygulama indikten sonra geri yüklenmiş oluyor otomatik yedekten. Siz sadece uygulamaları indiriyorsunuz, içindeki belgeleri de indirmiyorsunuz. Örneğin Whatsapp'ı geri getirmek için sadece uygulama boyutu kadar indiriliyor, sohbetler ise bilgisayardaki yedekten otomatik geri yüklenmiş oluyor ..
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Öylemi kapandığını bilmiyordum, hatadır düzelir zannediyordum. Bence kötü olmuş böyle. icloud yedeğinden geri yüklemeden pek bir farkı kalmıyor. Yüksek boyutlu uygulamalar var çünkü. Örneğin; itunes a aktarabilseydik tüm herşeyi internet gerekmeksizin son sürümdeyken gerektiğinde telefondan tüm ayar ve verileri sıfırlayıp pc den itunes`tan herşeyi geri yükleyebilirdik. Şimdi sadece yedekleme yapabiliyoruz.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Evet o bakımdan kötü oldu. iCloud yedeklemesinden farkı var yine de, iCloud olanda tüm herşeyi verileriyle birlikte baştan aşağı indiriyor: ayarlar, mesajlar, rehber, notlar, uygulamalar, uygulama verileri vs. Bilgisayar yedeğinde sadece uygulamaları indiriyoruz gerisi PC'den aktarılıyor direk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Evet. Artık alışacağız buna ne yapalım.En iyisi otomatik indirmeyi açmak olacak.
  • Bende iOS 9.1, El Capitan 10.11.1 ve iTunes 12.3.1 güncellemelerini yaptıktan sonra hemen denedim ama uygulamaları aktarmıyor. Peki bazı arkadaşlar uygulama aktarımının kapandığını söylemiş, bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? iTunes'un en güncel versiyonunda hala satın alınanları aktar diye bir seçenek var, kaldırılmış olsa bu seçeneği de kaldırmazlar mıydı?

     ios9 uygulamaları itunesa aktarma sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 22 Ekim 2015; 14:38:54 >
  • ngnzlr kullanıcısına yanıt
    Sizinle aynı fikirdeyim. Herhangi bir kapama olduğunu sanmıyorum, Apple kapatmış olsa bu özelliği dediğiniz seçeneği de kaldırır. Bende aynı sorundan müzdaribim. Hem telde indir güncellemeleri hemde gel ipad ve mac te indir. Eskiden ipad ve iphone' u mu bağlar ve satın alınanları aktar derdim olay çözülürdü. Bunun neden kaynaklandığını bilmiyorum ama Apple' ın bunu kaldırdığı olayı bana, herhangi bir dayanağı olmayan, uydurma bir olay gibi geliyor.
  • bence iyi olmus yedekleme cok zaman aliyor kesin kapandimi bu uygulama yedekleme simdi yeniden sifirlicam telefonu iyice kafayi yedi beta 4 te hala
  • 9.2 de de düzelmedi demekki sahiden kapadılar.Bence kötü oldu hem pcden hem telefondan ayrı güncelliyorum.
  • Apple'ın sitesinde yazdığına göre kapatılmış uygulama aktarma.

    https://support.apple.com/tr-tr/HT201267

     ios9 uygulamaları itunesa aktarma sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondertster -- 1 Mart 2016; 11:47:26 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.