Şimdi Ara

iOS uygulamaları artık 10 bin kullanıcı ile test edilebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS uygulamaları artık 10 bin kullanıcı ile test edilebilecek


    iOS geliştiricilerinin uygulamalarını ayrıntılı bir şekilde test etmelerini sağlayan TestFlight platformu bu hafta önemli bir güncelleme aldı. Artık geliştiriciler daha geniş bir kitle ile uygulamalarını test edebilecekler.


     


    Platform genişledi


     


    TestFlight platformu sadece mail adresi girerek uygulamanız için toplamda 2000 kişiye kadar test kullanıcısı oluşturmanızı sağlıyordu. Geliştiriciler uygulamayı yayına almadan önce kullanıcılara ulaşabiliyor ve bu sayede hatalar hızlı bir şekilde düzeltilebiliyordu. 2015 yılında Apple platform için 2000 kişilik bir sınır belirlemişti. 2 yıl sonra çıta yükseltildi.


     


    Ayrıca Bkz.Apple artık 261 milyar dolar nakiti olan bir dev

    Yapılan son düzenleme ile geliştiriciler artık 10 bin kullanıcıya kadar uygulamalarını test edebilecekler. Değişiklik iOS, watchOS, tvOS ve iMessage uygulamaları için geçerli. Geliştiriciler yine davetiye ile test kullanıcısı oluşturabilecekler. Test kullanıcıları ise ilgili TestFlight uygulaması üzerinden karşılaştıkları sorunları ve önerileri gönderebilecekler. Düzenleme an itibariyle etkin durumda. 


     



  • Haber görselinde uçak çizimi görünce bizimkiler gene %100 yerli ve milli olarak yabancılardan uçak falan aldılar zannettim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glitz

    Haber görselinde uçak çizimi görünce bizimkiler gene %100 yerli ve milli olarak yabancılardan uçak falan aldılar zannettim.

    Kafan güzelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.