Bildirim
iOS sürüm düşürme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İmzası kapalı bir sürüme düşemezsin yüklemeye çalışırsan da elmada kalırsın. Ama tabi bi yöntem var ios 8 ya da 9 da Shsh blobsunu aldıysan şuanki kullandığın sürümdede Jb varsa bir ihtimal düşersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: kubilay2012
İmzası kapalı bir sürüme düşemezsin yüklemeye çalışırsan da elmada kalırsın. Ama tabi bi yöntem var ios 8 ya da 9 da Shsh blobsunu aldıysan şuanki kullandığın sürümdede Jb varsa bir ihtimal düşersin.
hocam ben 6s kullanıyorum örnek olarak verdim pek derinlemesine bilgim yok shsh nedir onu da bilmiyorum onun konusu var mı forum da? şuan 10.3.3 deyim 10.3.2 yüklü aldım cihazı, ve 10.3.3 e yükledğim için pişmanım 10.3.2 imzaları kapalı geçmek için şans yok sanırım. -
https://forum.donanimhaber.com/prometheus-cikti-shsh2-kaydi-ile-surum-dusurme--122881929
Şöyle bi konu var ama internetten de araştırma yapabilirsiniz. 10.3.3 için JB zor ama imkansızda değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X