Şimdi Ara

iOS icin Uygulama Yazmaya Baslamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Su an elimde bir adet 2015 MacBook pro retina 13" ve iPhone 6S var. Bir sekilde öğrenip, iOS ortami icin uygulama yazmaya baslamak istiyorum. Bunun coook uzun suren bi is olacaginin farkindayim fakat dogru öğrenim kaynagini bulmak icin size danismak istedim. Bu isi uzun vadede de cidden ogrenebilecegim yer neresidir? Acikcasi internet sitesi olsa harika olur, YouTube'da bu tip bir kanal varsa da hemen baslarim derslere. Özel ders almak istemiyorum ogrenmek icin internetten arastirma yolunu tercih etsem daha iyi.

Bu konuda hic bir bilgim yok, su an sifir durumdayim fakat elimde ekipmanim var. Daha onceleri bir kac kez elektronik devre kartlarina basit uygulamalar yazma konusunda deneyimim oldu ama iOS icin hic bir sey bilmiyorum.

Amacim bir kac sene icerisinde bu ise onem verip kendimi gelistirmek, sonrasinda ise daha ayrintili ise yarar uygulama/oyunlar yapabilmek.

Umarim kaynak konusunda yardimci olursunuz.
    Cok tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ek olarak Turkcell Geleceği Yazanlar'ın IOS eğitimleri var, nasıl bilmiyorum ama oraya da bir bak bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 icin iCloud silme hk.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.