Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Merhaba.Jb sonrası itunes veya itools dan telefonuma bağlanamıyorum.itunes görüyor ama mesela uygulama yükleyemiyorum.İtools ta da connecting yazısı sürekli duruyor ama bağlanmıyor.durum şöyle;
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Cydiadan afc2add yükleyin

Allah razı olsun hocam.

• 7.06 da shsh kaydı alınabiliyor mu şu an bilgisi olan var mı? Tinyumbrella ile denedim hata verdide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Arkadaşlar uzun süredir jb kullanırım ve gerçekten artık wifi problemi yüzünden sıkıldım, sık sık sayfaları açamıyor tarayıcı,bir sürü browser denedim sonuç aynı. Bu problemi yaşayan var mı başka?

malesef ayni sorun bende de var.
  • Bildiğiniz sağlam bi switcher varmı yani arkaplan yöneticisi ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama bu konuda sorumuza cevap bulabilmemiz için birilerini cevapla mı yapmamız gerekiyor illa ki? Bunu yapmadan insanlar harekete geçmiyorlar mı? Veya hava durumu lockscreen'inin İstanbul kodu veya Backup veyahut da saçma sapan renklendirmeler ile ilgili mi soru sormak lazım? Veya font ne hocam ya da duvar kağıdını gönderir misin kanka filan mı yazmak gerekiyor. Inanın "sizce jb yapayim mi nurın kırın" diye sorsam daha kolay cevap alırdım.

Çoğu kişide olabilecek bir soru sordum kaç kere, cevap yok. Kusura bakmayın aklım almıyor.

• Arkadaşlar Uygulama İçi Satın Alımları bedava yapan tweak varmış o ne söylebilirimisiniz

Birde bu oyunlarda nasıl hack yapabilirim bu jb sayesinde ?
  • erolalper E kullanıcısına yanıt
    kardesim ustte cevap vermisim ya sorununa. acaba baska bir sorunun mu var diye yazdigin mesajlara bakayim dedim. malesef cevap verdigim sorunun disinda baska yazini goremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell

kardesim ustte cevap vermisim ya sorununa. acaba baska bir sorunun mu var diye yazdigin mesajlara bakayim dedim. malesef cevap verdigim sorunun disinda baska yazini goremedim.

Eyvallah dostum da gözümden kaçmış malum problem yüzünden. Bu genel bir serzeniş zaten. Böyle oluyor malesef, asıl sıkıntı çıkaran problemler göz ardı ediliyor. Benim derdim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Arkadaşlar Uygulama İçi Satın Alımları bedava yapan tweak varmış o ne söylebilirimisiniz

Birde bu oyunlarda nasıl hack yapabilirim bu jb sayesinde ?

Iapfree kurabikirsiniz. Bazı oyunlarda işe yarıyor.

• erolalper E kullanıcısına yanıt
    haklisin. ben zamaninda cok soru sordum ama cevap alamadim bu yuzden bende somuruyorum konuyu... sende oyle yap bosver... sorunlarina cozum ariyorsan yerinhttp://www.reddit.com/r/jailbreak/ burdan cogu soruna ulasirsin. konu basliginda SSS yazdigina bakma bu konu da tweak paylasimindan baska bir sey yok.

Kimse kusura bakmasin. Dogrular bunlar malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kernell

haklisin. ben zamaninda cok soru sordum ama cevap alamadim bu yuzden bende somuruyorum konuyu... sende oyle yap bosver... sorunlarina cozum ariyorsan yerinhttp://www.reddit.com/r/jailbreak/ burdan cogu soruna ulasirsin. konu basliginda SSS yazdigina bakma bu konu da tweak paylasimindan baska bir sey yok.

Kimse kusura bakmasin. Dogrular bunlar malesef.

Sağol dostum ilgi alakan için. İnceleyiverim.

• SafariDownloader+ iOS 7 kurduğunda safarinden atma yaşayan dostlar "360 Battery Doctoru" kadırıp denermisiniz birkaç kişi farklı forumda bu şekilde sorunu cözdüm oldu diyorlar.
  • Ram temizleme icin tweak onerisi varmi ? İos6 icin var ama ios7 goremedim ?

• Kalora üstad, 360 Battery Doctor'u cihazdan kaldırdıktan sonra ekran parlaklığı ayar tutmaz oldu.
    Genelde maximum parlaklık seviyesine yükseliyor.
    Bu dengesizlik için ne yapmamı önerirsiniz ?
  • serif61 S kullanıcısına yanıt
    https://www.mediafire.com/?q8r653yclqgpit1

bu link çalışmıyor hocam. bilginiz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer306

Kalora üstad, 360 Battery Doctor'u cihazdan kaldırdıktan sonra ekran parlaklığı ayar tutmaz oldu.
    Genelde maximum parlaklık seviyesine yükseliyor.
    Bu dengesizlik için ne yapmamı önerirsiniz ?

Benim anladığım otomatıik ekran parlaklık ayarında sorun yaşıyorsun sanırım "AutoBrightness" bunu kur işini görür

Hocam bu şekil mesajları bazen göremiyorum mesaj yazarken "haberdar et " kısmına eklerseniz daha hızlı cevaplarım bu diğer tüm arkadaşlar içinde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 9 Mart 2014; 0:17:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost901

Şimdilik doğru çünkü mevcut açıkların bir kısmını kapatmışlar. Uzun bir süre JB gelmeyebilir 7.1'e
    7.0.6'ya güncelleyip evasion 1.0.7 ile JB yaparsanız güncel kalmış olursunuz :)

uzun süredir takip ediyorum konuyu jb li 5s kullanıyorum.. 3.nesil ipad 3 e de jb yapayım dedim herşey düzgün cydia çalışıyor ama simdi içindeki simden internete bağlanamıyorum servis yok diyor...
    bir çözümü varmıdır biryerlerde sorun mu var.. yurtdışı malı değil :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

https://www.mediafire.com/?q8r653yclqgpit1

bu link çalışmıyor hocam. bilginiz var mı acaba?

link calisiyor simdi kontrol etdim

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    Evet mobilden girince çalıştı. Denilen herşeyi yaptım ama olmadı. Galiba ben yapamadım.

• Android'teki gibi numerik klavyeden T9'la yazarken gibi isim yazarak rehberden kişi bulabileceğimiz bir tweak var mı? Anlatabildim mi bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.