|
Bildirim
Bir marka düşünün ki bir ülkede neredeyse tamamen statü göstergesine dönüşsün. Ama o marka o ülkeyi iplemesin, that's it!
|
kim statü göstergesi olarak görüyor arkadaş telefonu? her konuda varsınız nasıl bir statü gösterin de bilelim. en kralı 1000 dolar olan telefon mu statü göstergesi? kendi hayal dünyanızda yaşıyorsunuz ya da baya düşük profilli bir ortamda takılıyorsunuz demek ki. ben bugüne kadar biri iphone pro vs çıkarınca vay ne statülüymüş diyen görmedim. kasiyerlerin ya da yazın öğrencilerin kafede baristalık yapıp zorlayıp alabildiği "statü göstergesi" peh peh peh |
tıbbi karşılığı "aşağılık kompleksi" |
devam edin varınızı yoğunuzu böbreğinizi satıp açlıktan geberip iphone almaya.
ben ayfondan başga telefon kullanamiyom yiaaaaa diyenlere duyurulur. |
Haksız sayılmazlar. Yenilik diye lanse edilen şeyler maalesef bize sunulmayacak. İos bilmem kaçtan bilmem kaça geçiş dışında Türkiye de ki cihazlara ne fark edicek o zaman? Tema değişimi hariç |
Yapay zekayla alakali cogu seyi kullanamayacakmisiz.
Gitar calan dinozor emojisini kötüne sokabilirsin Apple! |
Bu foruma yazıp da nasıl bir statü göstergesi olabilir diyen birinin dediklerini ciddiye almam. Türkiye'de bu telefon statür göstergesidir. Ergenler arasında da, yetişkinler arasında da. İstediğin kadar değil de. Tabi ahbapların Sabancı Koç Ülker ise bilemem onlar için statü göstergesi olmaz tabi. |
Ubisoft'la benzer durum. Fragmanlar Turkce, Twitter'da Turkce ekibi var falan ama oyunlar Turkce degil. Yani seni kafeslemek icin reklamlarimi Turkce yaparim ama oyunu yapmam diyor, burada Ubisoft oyunlari cok satiyor. |
Türkçe'nin stabilleşmesini bekliyordur yeni bi dil sonuçta
|
Şaşırmadım. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tıbbi karşılığı "aşağılık kompleksi" |
kim statü göstergesi olarak görüyor arkadaş telefonu? her konuda varsınız nasıl bir statü gösterin de bilelim. en kralı 1000 dolar olan telefon mu statü göstergesi? kendi hayal dünyanızda yaşıyorsunuz ya da baya düşük profilli bir ortamda takılıyorsunuz demek ki. ben bugüne kadar biri iphone pro vs çıkarınca vay ne statülüymüş diyen görmedim. kasiyerlerin ya da yazın öğrencilerin kafede baristalık yapıp zorlayıp alabildiği "statü göstergesi" peh peh peh |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Alanımız yok ise nasıl alacaz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |