< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 10 Haziran 2025; 1:54:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iOS 26 alacak telefonlar: Güncelleme hangi iPhone modellerine gelecek? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
iphone xr/xs/xsmax ayıp oldu
-
iPhone 11'e güncelleme geliyor ancak pil konusunda ciddi problem yaratabilir.
-
İPhone XS çatır çatır çalışıyor şu dönemde bile. O dönemin androidleri artık kasmaya başladı çoktan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NFC ile ödeme konusunda bir kampanyam var. API'yi ülkemize açıp bankaların bunu entegre etmesi için.
Apple Türkiye ve bankalae bu konuda bir adım atar mı bilmiyorum. Ama bir umut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Google Pay aslında Google Wallet için. VPN açıp indirseniz bile ülkemizdeki bankaların kartlarını ekleyemezsiniz. Gözükmesinin sebebi ise yurtdışı kartların eklenip ödeme yapabilmesi için diye düşünüyorum. Yani play servisleri üzerinden yapılan bir güncelleme. Android tarafında avantajımız ise bu cüzdan uygulamalarına bağlı değiliz direkt bankacılık uygulamasından ödeme yapabiliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple ıcın sordum, apple konusu degil mi burası. :)
-
XR ve XS 7. yılında güncellemeyi kaybetti, tabi bir süre daha güvenlik vb. iOS 18 güncellemeleri almaya devam eder ve inatçı kullanıcılar için en az 3 yıl daha kullanım ömrü sunarlar.
İhtimalle iPhone 11'giller için de son güncelleme bu olur, iOS 27 güncellemesini almayacaklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 10 Haziran 2025; 18:28:06 >
-
Az daha kıllat. İOS26 konusu hatta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
11 kullanıcısı olarak ios 26 ile bir tur daha atıp android'e geçiş yapacağım
-
İPhone xs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X