|
Bildirim
Neyi kimden koruyorlar anlamıyorum ki ? Zaten en büyük veri hırsızlıklarından birini Apple yapıyor,verilerimizi çalıyor,işliyor,NSA’ya vs veriyor.Beni basit wifi bilgi hırsızlıklarından korusa ne yazacak,en büyüklerini yapıyor bu yeni dünya düzenci(küreselci) şirketler !
İnanmayan cahiller olmuş. Kanıtı : Prism Programı NSA tarafından başlatılan dünya çapında izleme ve gözetleme programıdır.Wikileaks ise dünya çapında devletleri hackler ve bunun sonucunda bulduklarını paylaşırlar. https://wikileaks.org/hackingteam/emails/emailid/224564 Vpn ile girin bu siteye.Wikileaks’in gerçek bağlantısıdır. Providers(Sağlayanlar) kısmında Microsoft ve Apple var. İngilizceniz var ise anlarsınız.Translate de işe yarar. ![]() |
iPhone da olan iphone da kalır tabi yersen.
|
Yeni dünya düzeni küreselcilermiş asafsadsa iki kelime öğrenmişler :D
|
androide bazı sorunları yüzünden laf atanların, şöyle güvenli böyle stabil denilen ios'un bu kadar da olmaz denilecek sorunları
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F51993B3C -- 28 Ekim 2023; 15:59:15 > |
|
|
|
|
|
|
Bu da iphone karşıtı bir haber çıksa da b.klasam diye hazır kıta bekleyenlerden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendini veli nimet bir halt zannetme en fazla reklam çıkarırlar karşına başka ne yapsınlar senin verilerini sen bir etkisiz elemansın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fark edilmemiş mi 3 sene ? |
|
Bilgileri biz alacağız diyor, Bilgileri Çin'den koruyorlar. |
Ne işe yarıyor bu |
Rus Büyükelçiyi katleden polis memurunun Iphone telefon şifresini "kişisel güvenlik" nedeniyle vermemişlerdi ama... |
Emret paşam başka < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F51993B3C -- 31 Ekim 2023; 1:29:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen dostum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunların bir cacık gizleyebildiği yok, anonim gizli tarayıcıdan p0rnhuba giriş yapın. Sürekli ilgi alanınıza göre video servis ediyorlar. Arada VPN bağlantısı olmasına rağmen. 😂 |