Şimdi Ara

iOS 13 bu akşam yayınlanıyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
11.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Neden DFU modda ısrarcısınız, telefon üzerinden güncellemenin ne gibi bir zararı olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    "DFU modda sıfırdan kurulum yapmak için .ipsw dosyası gerekiyor, ipsw.me sitesinden de bu dosya indirilebiliyor direkt olarak." bu cümleden nasıl oldu da DFU modda kurulum yapmış olduğumu çıkarabildiniz?
  • yanlış bir strateji teknolojiye öncü olmak yerine kopyacılık olmuyormu ;) ayrıca daha iyisini bir kullanıcı olarak göremedim daha mesajlarda sonradan yanlış yazdığımızı farkettiğimiz yere kolay bir şekilde aradaki harfi düzeltemiyoruz(çok basitleştirilebilir bu gerçekten),yüksek boyutlu birşey indirmek için illaki wifi istiyor uyarı çıkartıp indirmek istiyormusunuz diye sormuyor veya bir ayar ile izin verilmesi seçeneği sunulmuyor,iş bilgisayarım win 10 iş ile alakalı resim aktarmam gerekiyor işkence çekiyorum neden benim hayatımı kolaylaştırması gereken bu cihaz benim hayatımı zorlaştırıyor bu mantığı anlamış değilim biraz daha özgürlüğe gitmesi lazım.çıkan bir çok özelliği 2 yıl sonra çıkarması değil maharet bunca kazanılan para nereye gidiyor hangi ar-ge çalışmasına gidiyor sorgulamak lazım,tamam iyi hoş yıllarca destek veriyor cihaza ama hangi destek neyi geliştirdi yıllardır kat edilen yola ciddi anlamda bir bakıldığında son kullanıcıya ne sundu güvenlik işi hikaye hiç bir şey imkansız değildir en fazla zor olur zaman alır ki ios tarafınında açıkları var bu açıklardan dolayı adım atmaya korkuyor artık apple resmen yazılım tarafında bize koklatıyor artık gelişmeleri yapılan gelişmeler 2 yıl öncesinde x firmalar çokdan yapmış oluyor.aaa bunu da yapmış diyemiyoruz artık nedense zaten başka cihazlarda görmüş oluyoruz artık o teknolojiyi.bu yazdığım eleştiriyi bir kullanıcı olarak yapıyorum cihazı kullanmadan yorum yapmam yanlış anlaşılmasın lütfen ben bu konularda kullandığım cihazdan rahatsızlığımı dile getirmek istedim sadece şu anda piyasada bulunan cihazların hepsinin bir kusuru var dört dörtlük işte bu tam olmuş diyebileceğimiz bir cihaz tam anlamı ile yok biri yazılım güvenli der biri kameram iyi der biri ekran kasa oranın iyi der biri de ben herşeyde iyiyim diye söyleyip de herşeyde iyi olduğunu göremedik bir türlü nedense.nerdeyse bir araba parası ödeyip hep eksik bir şeyler satın alıyoruz...bu her marka için geçerli bizler kullanıcıyız ve verdiğimiz paranın karşılığını almalıyız bir firma savunulacaksa gerçekten elle tutulur bir artı yaşatması lazım bize alakasız bir örnek olacak ama örneğin monster markası ilk başlarda gerçekten kötü ürünler sorunlu ürünler sunan firma günümüzde hem daha kaliteli hem elle tutulur fiyat performans ürünleri sunan bir firma olmuş servis anlamında da internette gördüğüm kadarı ile gerçekten kullanıcıyı yarı yolda bırakmayan bir firma olduğunu gözlemledim bu benim gözlemim belkide arada çok sorun yaşamış nefret etmiş kişilerde olabilir ama genel ortalamaya bakıldığında bu tarz firma anlayışını desteklerim (bu bir örneklemeydi sadece telefon konusunda şu anda zamanın da kopyacı olan çinli arkadaşlarımız piyasayı ele geçirmiş farklı teknoloji geliştiren markalar haline geldiler saygı duyuyorum gerçekten)

  • Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    Ben indirme bağlantısını sağ tık kopyala yapıp İnternet Download Manager ile yarım saat gibi sürede indirdim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Beni ilgilendiren DFU modun ne işe yaradığı, sizin güncellemenizle bir ilgim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paco_ct kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. iOS kısıtlı bir işletim sistemi ve Apple yıllar içersinde yazılım geliştirme konusundaki ivmesini kaybetti. Büyük değişiklikler yapmıyor artık. Ancak iOS’da da bazı açılımlar olduğunu kabul etmek lazım. Şirketlerin mutlaka bir şeyleri eksik bırakarak her sene yeni ürün çıkarması tamamen satış stratejisi. Yoksa Apple hayalimizdeki ürünleri yapamayacak bir marka değil. İşte dediğiniz o onca para, Ar-Ge’ye ve gelecek yıllarda piyasaya sürülecek ürünlerin planlamasına gidiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ipad air 2 ye henüz güncelleme gelmedi , ne zaman düşer ki ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckystar -- 20 Eylül 2019; 11:44:19 >
  • Face ID den tutun kameraya, uygulama açılışlarından klavyeye her şey olması getektiği hale gelmiş ve ciddi anlamda hızlanmış. Özellikle Face ID hızına inanamadım. Kesinlikle geçin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 uğursuz olmasın ameriga.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gençler eğleniyor muyuz?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.