Bildirim
iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (346. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İyi forumlar dostlar ;
Elimdeki İPhone 7 modelinde iOS Beta 12.3 Beta 1 de kaldı , Beta 2 sürümü geldiğinde birkaç defa otomatik olarak indirdiğinde telefondan sildim ve yüklensin mi uyarılarına iptal seçeneğine tıkladım şimdi ise sanırım Public Beta 4 var ve henüz telefonumda güncelleme uyarısı yok bunun sebebi nedir ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Sağolasın hocam kusurabakma şaşırdım ne bilim teşekkürler eksik olma.quote:
Orijinalden alıntı: bsliali
telefonla ne alakası var hocam site ile alakalı bir problem bu birkaç gün önceye kadar sorun yoktu yeni oluşmaya başladı düzelir merak etmeyingereksiz konularla kendinizi kasmayın bu kadar
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
ios 12.1.4 de kaşıntım vardı .12.2 ye güncelledim akşam 7 de şarja takar oldum telefonu . Kaşıntınız yoksa ben şiddetle tavsiye etmiyorum . DAha stabil olabilir ama şarj dayanmıyor . iphone 6s .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 2 Mayıs 2019; 10:56:50 > -
Şimdi ben de senin mesajını görünce 12.2 den bu betaya geçtim. Aynen dediğin gibi sorun düzelmiş ve gayet stabil çalışıyor. -
Bataryada iyileşme var mı bu beta sürümde ?quote:
Orijinalden alıntı: bilvolk
Şimdi ben de senin mesajını görünce 12.2 den bu betaya geçtim. Aynen dediğin gibi sorun düzelmiş ve gayet stabil çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
malesef batarya bana göre 12.2 den bir tık daha kötü gibi.
vay arkadaş ya adamlar uygun fiyata batarya değiştirmişti . Şimdi acısını çıkarıyorlar .quote:
malesef batarya bana göre 12.2 den bir tık daha kötü gibi. -
12.2 zaten yeterince kotu. Keske 12.1.1deyken ellemeseydim.quote:
malesef batarya bana göre 12.2 den bir tık daha kötü gibi.
Xr kullanıyorum ve iyi ki tercih etmişim şarj gerçekten enfes benim için iyi şarj gece 10 da %40 larda kalan şarjdır gerçekten çok iyi
5s cihazımda halen daha 12.2 ye güncel sürüm diyor. Yeni sürüm geldi mi? -
Henüz gelmedi. Son sürüm 12.2.quote:
Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017
5s cihazımda halen daha 12.2 ye güncel sürüm diyor. Yeni sürüm geldi mi? -
Valla şarjın az gitmesi gibi bir durum yok xs max için. Bütün sürümler geldiğinde güncellerim. Hepsini DFU ile kurarım. Hafta içi çok yoğun kullanımda gece şarja takarken %40 civarlarında oluyor şarj. Hafta sonu elime çok almam telefonu. Cumartesi 2 saat, bugün 1 saat ekran kullanımı var ve şarjım şu an %69 yarın da gider daha bu bana. Telefonumda hiç oyun yok. Artık ondan mıdır bilmiyorum. Ya da şarj olayı telefondan telefona değişiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
hocam ben 8 den sonra güncellemedim baya oldu telefonu güncellemeyeli sizce son sürüm nasıl güncellemelimiyim telefon iphone 6quote:
Orijinalden alıntı: ilker1730
Benim ekran sürem bu.Ortalama olarak bunu alıyorum Oyun oynamazsam tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 5 Mayıs 2019; 17:47:28 >
-
Kesinlikle güncellemelisin.Ben memnunum hem hızı hem batarya performans.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X