Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
710.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hemen takas edelim bendeki i7 12.1.4 sürüm :)
  • bu apple nın zihniyetine hala aklım ermiyor..bir ipod yada xs sıkıntısını düzeltecem diye butun telefonlara güncelleme getirmek zorundamı..bir yeri yaparken diğerini bozuyor.2019 sistemi ile 2015 aynı olabilirmi..
  • iphone 4s-5 zamanlarında samsung ''iphone kullananların elleri hep duvarda'' diye iphone kullananların tellerini günde bir kaç şarj ettikleri için dalga geçerlerdi.
    sonra düzeldi. 1 günü rahat geçirir oldu. 5s-6-6s-7 gayet iyi gidiyordu.
    peki ne oldu??
    olan şu,
    ne zaman ki apple ın telefonları yavaşlattığı olayı ortaya çıktı bizim teller patladı... adamlar eski tellere resmen ceza kesiyor.

Bundan sonra görünen %90 ın altına düşen gitsin sıfır iphone alsın.

bir pili düzeltmek bu kadar mı zor? pil sağlığı %100 olsa ne olacak? günde 3 kere şarj et 3 ay sonra %80 telefon pert.

sen 8-10 bin TL para ver 3-6 ay sonra telefon bitti.
    heralde en iyisi bundan sonra 2-3 bine android tel alıp 2 senede bir değiştirmek.
  • 12.3 beta 2 yayınlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever eagle kullanıcısına yanıt
    Haziran ayında aktive edilmiş elimdeki 8 plus pil ömrü yüzde 93. Bu yaklaşık 1 yıl sonra felan yüzde 80lere düşer en iyi ihtimalle. Iphone 6'dan bu yana iphone telefon kullanırım. Bu firma kendisini toplamazsa büyük olasılık 8 plus makul bir fiyata satıp o tarihlerde fiyatları epey düşmüş olacak galaxy s10 vb bir cihaza geçmeyi ciddi ciddi düşünüyorum ben de..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • redbull35 kullanıcısına yanıt
    Test ettiniz mi hocam ?
    Apple ios bana göre çok stabil, gerçekten kullanması büyük keyif vb. Ancaaaak elimdeki 8 plus bataryası aman gün içinde bitmesin diye yukarıda da paylaştığım türden bi dolu özelliği kapatmak, güncelleme sonrası pil nooldu len diye buraya ve yabancı forumlara bakmak beni yormaya başladı. Bu Apple firması ya adam gibi bir pil teknolojisi ile çığır felan açacak ya da yazılımını her modele göre ayrı ayrı optimize edecek bi zahmet götünü kaldırıp.. Kabak tadı verdiler cidden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12.2.1 gelmedii

• ramaray R kullanıcısına yanıt
    söylediklerinize aynen katılıyorum. ios kullanmak çok güzel, keyifli. macbook kullanıyorum onun için de aynı şeyleri söyleyebilirim kullanmak çok keyifli ama bu nedir ya??
    her güncellemede bir tarafı patlıyor.
    5 ve 5s kullandım (eşimde sırayla 4- 6 ve 6s) sonra 7 aldım hiç bir sorun yoktu takii ios 11 çıkana kadar. bence bilerek yapıyorlar gidin xs alın,almıyorsanız böyle kabul edin diyorlar.
    Benim mecalim kalmadı uğraşamayacağım artık. Biraz daha beklerim adam edemezlerse artık iphone kulanmam.
    xiomi felan almayı düşünüyorum.2-3 bin TL verip. 2 sene kullanır satar yenisini alırım.
  • Arkadaşımda iphone 6s var suya düşmüş hangi sim kartı takarsa taksın sim yok yazıyor ama herşeyi çalışıyor telefonun masrafı sizce nedir?

Xiaomi alırsan kafayı yersin. O kadar çok sorunu var ki. Her güncelleme de yenileri ekleniyor. Kendi adına form sitesi var oranın ana sayfasına baksan ne demek istediğimi anlarsın. Birçok xiaomi kullandım en son mi8 di. Ve artık şunu herkes anlasın. Bütün markalar satış politikası izliyor. Bilinçli eskitme her markada var. Neredeyse iPhone 7 ile aynı zamanda çıkan mi5 snapdragon 820 falandı sanırım işlemcisi. Şu an çocuğun elinde oyuncak. Miui 10 ile telefonun içine ettiler kullanılmayacak derece telefon. Yani burada sürekli Apple a sallayan arkadaşları anlamıyorum. (Sabah kahvaltıda yazdım bu mesajı iPhone 7 çıkı tarifi falan Google san bakıp yok o 6s le aynı zamanda çıkmış vs demeyin lütfen. )

• quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

12.3 beta 2 yayınlandı.
    Safaride sekme kapatırken kasma hallolduysa bende beta sürecine geçeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan7878

Arkadaşımda iphone 6s var suya düşmüş hangi sim kartı takarsa taksın sim yok yazıyor ama herşeyi çalışıyor telefonun masrafı sizce nedir?
    ??

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum yerde wifi yoktu bugün akşam yükleyeceğim

• w00t. kullanıcısına yanıt
    hadi ya hayallerimi yıktın
    şöyle düşünüyorum asgari ücretin 4 katı para verip sinir olacağıma
    1 asgari ücret para verip daha az sinir olurum.
    en azından acısı daha az olur

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan7878

Arkadaşımda iphone 6s var suya düşmüş hangi sim kartı takarsa taksın sim yok yazıyor ama herşeyi çalışıyor telefonun masrafı sizce nedir?
    ????

• Arkadaşlar, cihazda belli bir süre sonra arkada açık olan uygulamalar kendilerini yeniliyor bu normal midir? Örnek olarak; Twitter, Facebook ve herhangi bir oyuna girip çıktım diyelim. Sonra cihazımı normal bir şekilde kilide aldım. Ardından 20-30 dakika sonra yeniden bu uygulamalara girmeyi denediğimde, sıfırdan açıyor. Ancak hepsi aynı anda yenileniyor. Yani birisi bıraktığım yerde dururken, diğeri yenilenmiyor. iPhone 7 Plus cihazım. Cihaz eskidi tabii ama onunla mı alakalı bilemedim.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Beta 1 ve beta 2 de bu sorun olmadı bende. Beta 1 şarj olarak iyi değildi bu nasıl olacak bakalım gece geçtim birkaç gün sonra belli olur.

• Finn Balor kullanıcısına yanıt
    Bende 6s plus var kullandığım uygulamaları kapatmam ana sayfaya dönüp kilitlerim. Uygulamalar bıraktığım gibi oluyor genelde ama oyun gibi çok ram kullanan programlara girdiğimde önceki uygulamaları kapatabiliyor. Şarja taktığında bir süre sonra tüm uygulamalari kapatıyor cihaz. Hepsiburada uygulaması ana sayfaya döner dönmez tamamen kapanıyor bende. Diğerlerinde sorun olmuyor pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmt4991

Beta 1 ve beta 2 de bu sorun olmadı bende. Beta 1 şarj olarak iyi değildi bu nasıl olacak bakalım gece geçtim birkaç gün sonra belli olur.
    İos 12.2 de bu sorunu gözlemlemişmiydiniz peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.