Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.265
Cevap
61
Favori
711.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Dünya üzerinde böyle bir sorunu bulup da şuraya yazacak tek kullanıcı siz olabilirsiniz. Safari'den Facebook kullanmak nedir ya. Çok ilginç şeyler okuyorum cidden. Whatsapp çöküyor adamlar beta 5'te sorun var diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

Dünya üzerinde böyle bir sorunu bulup da şuraya yazacak tek kullanıcı siz olabilirsiniz. Safari'den Facebook kullanmak nedir ya. Çok ilginç şeyler okuyorum cidden. Whatsapp çöküyor adamlar beta 5'te sorun var diyor.
    Arka planda casus gibi her an çalışan, ram ve şarj katili uygulamayı yüklemeyi uygun gören ayriyetten forum kültüründen geçmiş siz gibi kullanıcıları da gördükçe şaşkınlık yaşıyorum.

Facebook ve Messenger'ın her iki işletim sisteminde de telefonu nasıl etkilediğini bilen hiç bir kullanıcı yüklemez. Profesyonellerin çoğu yüklemiyor bile.

Messenger'ı da yüklemedim. Opera'dan hallediyorum. Beyin bedava.

Ayriyetten Safari'den facebook'a bağlandığımda bir metni arayıp bulamıyorsam bu bir sorundur. Sorunun çözümü uygulama indirmek olmamalı.

Böyle bir çözüm sunabilecek tek kullanıcı da sizsinizdir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 14 Mart 2019; 9:44:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ana sayfayı takip ediyorum, story'leri izleyip paylaşabiliyorum, her türlü özelliğini kullanıyorum. Neresi saçma?

Teknoloji forumunda saatlerini geçirip bir şeyler öğrenip kendine alternatif çözümler üretemiyorsan bu sitede takılmanında anlamı yok.

Facebook ve Messenger yükleyen insan mobil sektörü bilmeyen insandır. Yada biliyordur esnek zekası yoktur yüklerim geçerim der.

• quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Günde 1-2 kere girerim. Bundan dolayı da tarayıcıdan girerim. Saatlerimi geçirsem de tarayıcıdan girerdim.

Ama siz bir şeye bakıp çıkacağınız vakit facebook'u indirip silebilirsiniz.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Burayı biz de birşeyler öğrenelim diye okuyoruz. Her başlıkta sizin saçma sapan sorunlarınızı görmekten usandım valla. Facebook ve Messenger uygulaması yükleyen insan mobil sektörü bilmeyen insanmış. Ya da esnek zekası yokmuş. Yapmayın yahu ?? Facebook'u Safari'den, Messenger'ı Opera'dan kullanan insan esnek zekalı mı oluyor. Messenger kullanmak için browser açmak nasıl üst düzey bir zekadır cidden. Nasa'daki mühendisler bile bunu düşünemedi.

Ayrıca forumun jandarması falan değilim, faydalı içerik okumaya çalışan sade bir kullanıcıyım. Burada hiçbir şeye tepki vermezsek herkes her istediğini yazıyor. Ios 12 forumunda telefon satmaya çalışan mı ararsın, betayı kurduktan 15 dk sonra şarjı içiyor bu diyen mi istersin. Nerede o eski forum kalitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

Burayı biz de birşeyler öğrenelim diye okuyoruz. Her başlıkta sizin saçma sapan sorunlarınızı görmekten usandım valla. Facebook ve Messenger uygulaması yükleyen insan mobil sektörü bilmeyen insanmış. Ya da esnek zekası yokmuş. Yapmayın yahu ?? Facebook'u Safari'den, Messenger'ı Opera'dan kullanan insan esnek zekalı mı oluyor. Messenger kullanmak için browser açmak nasıl üst düzey bir zekadır cidden. Nasa'daki mühendisler bile bunu düşünemedi.

Ayrıca forumun jandarması falan değilim, faydalı içerik okumaya çalışan sade bir kullanıcıyım. Burada hiçbir şeye tepki vermezsek herkes her istediğini yazıyor. Ios 12 forumunda telefon satmaya çalışan mı ararsın, betayı kurduktan 15 dk sonra şarjı içiyor bu diyen mi istersin. Nerede o eski forum kalitesi.
    Önce 7 Plus konusuna attığım en son mesaj tarihine bakalım

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü

Sonra da ios konusuna attığıma bakalım

Ki bu mesajdan önce haftalardır atmamışım.

Bir de sizin her iki forumu saçma sapan mesajlarla doldurmalarınıza bakalım.

İşim gücüm var. Her konuda senin bomboş mesajını görmeye laf etmiyoruz da benim ayda 1 attığım mesaj mı sana dokundu? Bilmiyorum bir yerde denk geldik de canını sıktım...

Tarayıcıdan istediğim kelimeyi bulamıyorum diyorum, bana diyosun saçma sapan işlerle uğraşıyosun. Sonra uygulama da kullanmıyorum facebook kullanmıyorum diyosun. Kullanmıyosan banane arkadaşım?

Evet sen facebook kullanmadığın için koyun toplumunun içinde sivrilmiş aristokrat bir elitsin. Senin zeka seviyene kimse ulaşamaz çünkü facebook kullanmamana rağmen tarayıcı üzerinden kullanıyor diye tavırlara girdiğin için.

Bende faydalı şeyler okumak istiyorum. Ama kimse ip gibi olamaz böyle kozmopolit ortamda. Her soruyu soran insanla karşılaşacaksın. Aynı kültürde aynı yaşta aynı bilgi birikimde aynı zekada insanları bulamayacaksın forumda. Baktın paylaşımlarını beğenmedin engelle, yada örnek ol güzel paylaşımlar yap ancak onu da senden göremiyoruz.

Adam telefon almış bir sorun gözüne batmış ve foruma yazıyor. Senin gibilerde adama kızıyor “arkadaşım forumu çöplüğe çevirdiniz 2-3 sayfa evvel konuşuldu. Okusana forumu” oku dediği de 100 sayfa konu.

Onun için kimse kimseyi hizaya sokmaya çalışmasın. Saçma sapan laflarından bu seviyeye geldi sinirlerin bozuldu.

Sustum sustum sonunda açtırdınız kutuyu söylettiniz kötüyü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Arka planda casus gibi her an çalışan, ram ve şarj katili uygulamayı yüklemeyi uygun gören ayriyetten forum kültüründen geçmiş siz gibi kullanıcıları da gördükçe şaşkınlık yaşıyorum.

Facebook ve Messenger'ın her iki işletim sisteminde de telefonu nasıl etkilediğini bilen hiç bir kullanıcı yüklemez. Profesyonellerin çoğu yüklemiyor bile.

Messenger'ı da yüklemedim. Opera'dan hallediyorum. Beyin bedava.

Ayriyetten Safari'den facebook'a bağlandığımda bir metni arayıp bulamıyorsam bu bir sorundur. Sorunun çözümü uygulama indirmek olmamalı.

Böyle bir çözüm sunabilecek tek kullanıcı da sizsinizdir herhalde.

Alıntıları Göster
    Androidde cidden boyleydi, hatta facebook lite diye bir uygulama cikarmislardi hafifletmek icin.

Bana iosda o kadar da kotu gelmedi. Sahsen facebook uygulamasindan memnunum diyebilirim. Messenger kullanmiyorum cunku mesajlasabilecegim birisi yok. Facebooku da yabanci gruplari filan takip etmek icin kullaniyorum zira facebook kullanan pek kalmadi ulkemizde.

• Beta 4 profili yüklemiştim.güncellemeleri kontrol ettiğimde beta 5 gözüktü.Otomatik güncelleme kapalı bende sabah baktım kaybolmuş.indirilenlerde de yok.Şimdi ben beta 4 mü beta 5 yüklü nasıl anlıcam?

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Sürüm numarasi ile ögrenebilirsin internette vardir youtube de filan yabanci forumlarda gelen betalarda gösteriyolar 4-5 betalar var bakabilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Tamamdır beta 4.Build number benimkiyle aynı
    16E5212f

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Şuan beta 4 profili yüklesek geçebilir miyiz?

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    1 haftaya final gelir az daha sabir:)

• İphone 7 12.1.4'e güncelledim,şarj 12.1.3'e göre çok daha iyi.
    Hocam onda pek bilgim yok,ben beta4 yüklediğimde 5 çıkmamıştı.
    Yanlış yönlendirmek istemem.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Beta 5 için kötü diyorlar finalde kötü olursa diye şey ettim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Beta 5 için kötü diyorlar finalde kötü olursa diye şey ettim hocam
    Kendi ip 5s cihazım için söylüyorum performans iyi fakat pil rezalet ötesi.bütün betaların en kötüsü bence!
  • iOS 12 de tam şarjdan sonra geçen kullanım süresine nasıl bakıyoruz kaç dakika olduğuna ?

Hocamm bi güncelleme gelmesi 2 ay sürüyor her gün her hafta bataryada performans kaybi yaşiyoruz 99-98 olan batarya şuan 85-86 düştü yani pek umursamaz oldum 3500tl aldigim bi cihaz yeni cihaz alsam en kötü 5-6 bin tl o kadar para vericegime 1000tl batarya değiştirmeye ayirdim:)))

• Arkadaşlar klavye chrome uygulamasında inanılmaz derecede kasıyor. Arama çubuğuna bir şey yazarken oluyor sadece. Mesela buraya yazarken de chrome kullanıyorum ama kasmıyor. Bunun sebebi nedir acaba ? Chrome da ios da en güncel sürümde.

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.