Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
65
Favori
704.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şarj yiyor bu sürüm. Kimse kusura bakmasın ama gerçekler acıdır!
    Sabah 5 dakika internete bakıyoruz maşallah su gibi akıyor. Bunu sağlam bir apple sever olarak söylüyorum. Apple kendi kuyusunu kazmaya devam ediyor sanırım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3D'ne BANDIM -- 3 Nisan 2019; 12:47:53 >
  • Bende Son sürümden gayet memnunum performans olarak.

    Cihaz X
  • Sarj cok gidiyo rezalet resmen gunu zor cikariyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bi sıkıntı sarjda aynı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyar_21

    Haftaya gelir 12.2.1 :)
    Onda da safari sekmesini kapatırkenki takılmayı hallederler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ufak ufakk Acele etmeden yaparlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkeste bu son surumden sikayetci valla ben sali 22:58 de sarjdan cikardim hattaa suan %37 arti apple watch da takili yani anlamadim gitti cihaz XS

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans olarak 12.2 çok iyi bir seviyede en azından iPhone 7 nazarında konuşmak gerekirse ama pilin bir miktar daha az gittiği de aşikar. Ben performanslı olsun yarım saat az dayansın şarjı düşüncesinde biri olduğum için ben memnunun 12.2 den ama batarya süresi konusunda iyileştirme bekleyenlerin şuan uzak durması gereken bir sürüm bence iOS 12.2.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkes 12.2 den şikayetçi ancak ben 2 gün önce 11.4.1'den önce güncelleme yaptım. İlk başta telefon kasıldı rahat kullanamadım sonra gözümü karartıp temiz kurulum yaptım. Telefon yağ gibi çalışmaya başladı üstelik ilk şarjdan hemen hemen 11.4.1 ile aynı gitti şarjı. Bugün biraz daha iyiydi. 11.4.1 de pil sağlığım %91'di 12.2 de %93 oldu. Ben olumsuz yorumlara bakarak yüklememiştim 12 yi başta ama şuan anladım ki gereksiz katlanmışım 11'e. Tek şikayetçi olduğum konu sanki görüntüler hafif buzlu gibi oldu. 11 de daha keskindi sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kddrh -- 3 Nisan 2019; 23:54:17 >
  • 12.2’de Performans olarak pek bir fark göremiyorum ama batarya olarak kesinlikle daha kötü bir durumda. Akşama kadar rahat yeten şarj artık öğle vaktini zor çıkartır oldu. Kullanım süreleri bariz düştü. Performans zaten iyiydi. Batarya iyi dediler diye geçtik.

    Not: X

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slim Charles

    Nasil inceliyorsunuz yahu o surumde wifi kopma sorunu var mesela en meshurundan

    Alıntıları Göster
    Modele gore degisiyordur. Bende 12.1.4 kullaniyorum ve katiliyorum en ufak bir sorun atma kopma donma hicbir sorun yasamadim 6s kullaniyorum. Yorumlari oluyuncs 12.2 yuklemedim bende dertsiz basima dert almayayim diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjım çabuk gidiyor yiyor içiyor diyenler eğer Ekran süresi işinize yaramıyorsa kapatın. Ayrıca ayarlarda daha bir sürü gereksiz yere kullanılan opsiyonlar var reklamlar analizler gibi işinize yaramayan kullanmadığınız özellikleri kapatın.Pil sağlığım %83 olmasına rağmen çok rahat 1 günü çıkartıyorum iPhone 7 cihazımla Apple fanı değilim bundan önce kullandığım ilk Apple cihazı da 3GS 'di. Yani gelip burda firma iyi sizde sorun var demeye getirmiyorum. Elektronik şans işidir herkeste her cihazda aynı verimi alamayabilirsiniz. Evet hepimiz bu cihazlara para veriyoruz ve evet hepimiz de paramızın hakkını sonuna kadar almak istiyorum ama bu bazen mümkün olmuyor. Hayatta ki insan ilişkileri de böyle hatta daha da kötü onları değiştiremezsiniz ama pili çabuk bitiyorsa yeni pil alırsınız telefonunuza baktınız yine olmuyor internet bir sürü ayrıntılı iphone pil performansı arttırmak için konular var bakıp ona göre kendi ayarlarınız yapabilirsiniz.

    Eleştiri her zaman iyidir ama hakaret veya kötü biçimde olmadığı sürece. Yok Apple leş yok elma çürük gibi sözler söyleyince ne şirket batar ne de bu ülkede ki Apple hayranları biter. Şimdi diyceksiniz ne övdün sende bee hani fanı değildin firmanın. Evet fanı değilim ama bu arayüzden bu işletim sisteminden aldığım zevkide bana hiç bir cihaz vermiyor veremiyor.




  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Selam hocam,
    İyi güzel söylüyorsunuzda pil değişimini kasımda yaptım pil sağlığım %99 12.1.1 ile şarjımı akşamdan takar sabah çıkartırdım, 2. Gün akşamına kadar 12.1.3’e geçtim bi gaflette bulunup 1.5 güne düştü, bi gaflete daha düştüm şarj düzelmiştir diye 12.2’ye geçtim şarjım gün aşırı bitmeye başladı 4-5 saat kullanımı zor alıyorum 6sPlus ile, bilinçli kullanıcıyımdır ekran süresi analiz konum vs her b.k püsür kapalıdır, 6s plus kullanıcısıyım testlerede bakarsan bariz düştüğünü anlarsın i7 ve üstü cihazlarda da bariz şarj süresinin arttığını görürsün, o sebeple buradaki arkadaşlar şarj düştü diyorsa doğru söylüyordur, yani sözüm o ki cihazları eskitme politikaları eskiden cihazları yavaşlatarak gidiyordu şimdi pilleri azaltarak devam ediyor,

    Yanlış anlaşılmasın bu arada 2009’da 3g ile iphone kullanmaya başladım sırasıyla devam etti, dün ki kullanıcı değilim dipnot olarak düşeyim.

    Edit; İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GknKyc -- 4 Nisan 2019; 4:24:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Geceden sabaha cok şarj gidiyor boştayken... 12.2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.2 kullanıpta Hava Durumu çalışmayan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyar_21

    Geceden sabaha cok şarj gidiyor boştayken... 12.2
    %5 falan gidiyor evet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S A M C R O

    Performans olarak 12.2 çok iyi bir seviyede en azından iPhone 7 nazarında konuşmak gerekirse ama pilin bir miktar daha az gittiği de aşikar. Ben performanslı olsun yarım saat az dayansın şarjı düşüncesinde biri olduğum için ben memnunun 12.2 den ama batarya süresi konusunda iyileştirme bekleyenlerin şuan uzak durması gereken bir sürüm bence iOS 12.2.
    Hocam aynı şey 7 plus için de geçerli performans da bariz baya bi artış var ve pilde de biraz azalma var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oldu hocam, telefonum çöplük gibi olduğundan olabilir. Ama bahsettiğim pil yüzdesi artışı %93 den 90 a düştü bugün. O problem değil de geçilir bence dfu ile.
    Şu saat itibarıyla %60 şarjım var, şarj normal gidiyor. Tabi aşırı yoğun kullanmadığım için olabilir.
  • Herkese selam. Uzun yıllardır iphone kullanıcısıyım. Yerli yabancı kaynaklar ve tecrübeme istinaden son olarak kullandığım 256gb iPhone 8 plus ayarlarım şu şekildedir:

    - Arka planda uygulama yenileme kapalı
    - Lüzumsuz uygulamaların bildirimleri kapalı
    - Siri komple kapalı (kullanmıyorum son derece başarısız o yüzden kapalı)
    - Ekran süresi denen lüzumsuz şey kapalı :)
    - Gizlilik ayarlarım şu şekilde:

    iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü

    Böylece Apple firmasına saçma sapan lokasyon bilgilerim gitmiyor ve gps zırt pırt devreye girmiyor. Telefonumu her gece takar şarj ederim. Bazen iki günü rahat çıkardığı olur ki kullanıma bağlı elbet. Yıllar içinde şunu da gozlemledim: Apple iPhone bataryasının en büyük düşmanı aşırı sıcak ya da soğuk. O yüzden telefon kaplamaları, güneş altı, aşırı soğukta kullanım gibi işlerden uzak durursanız yıllarca keyifle kullanırsınız. Buna aşırı hızlı şarj eden sistemler dahil. İpad sarj cihazı kullanıyordum bıraktım mesela. Son olarak, tüm ios cihazlar güncellemeden sonra data miktarıyla paralel uzunlukta süreyle indexing yapıyor. O yüzden güncelleme sonrası batarya durumunu sağlıklı olarak 3-5 gün sonra anlayabilirsiniz.

    Sizin de eklemek istediğiniz varsa yorumları bekliyorum 😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • GknKyc kullanıcısına yanıt
    Hocam sende haklısın ben ona bişey demiyorum benim demek istediğim taş değil kaya atanlara ayrıca bu yorumlar psikolojik zincirleme yapıyor diğer kullanıcılarda.Yani adamın cihazında belki sorun yok ama burada ki abartılı yorumları görünce işkilleniyor kendi cihazında da sorun aramaya başlıyor. Benim savunduğumda şu diğer mesajımda da söylediğim gibi yazılım-donanım uyuyumluluğu her cihazda farklı olabiliyor. Ürün eskitme polikatası yüzünden bende şikayetçi ve sinirliyim ama bunun içinde elimizden bişey gelmiyor çünkü hem tüketim çılgınıyız hemde bunu yapan tek firma değil.
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.