Şimdi Ara

iOS 12 [ANA KONU] - iOS 12.4.1 Final Sürümü (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
67
Favori
704.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İphone x kullanicisiyim fakat 16 ekimdeki huawei lansmanini merak etmiyor degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocammm salla gitsin 8 plus ile yola devam yada huawei ile yola devam ederim boş ver gittigi yere kadar artik kim ne diyosa desin. Fiyatlari yükselten apple türkiye oldu markaya değil logoya güveniyor ama içerik sifir malzeme sifir sadece servis mevzusu iyi o kadar başka bi halt yok applenin emin olabilirsin apple kronik sorunlarla dolu araştirabilirsin ama neyse sallayalim keyfimize bakalim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosyalarda çoklu dosya seçimini mi kapatmışlar bana mı öyle geliyor ? Ben böyle saçmalık görmedim. Çok sayıda dosya göndermem gerekiyor ama tek tek mi göndereceğim ? Çoklu seçimi başka bi şekilde mi ayarlanıyor bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MikeFinger

    Hocam yalnız bir bakın Steve Jobs döneminde Apple çok dürüst, açık sözlü bir firma iken günümüzde yalancı sahtekar bir firmaya dönüştü. İPhone fiyatları eskiden sudan ucuzdu be İPhone 4 ilk çıktığında 1000-2000 TL arasındaydı fiyatı o zamanlar pahalı diyenler şimdi neredeler? Ülkemizde döviz olmadıkça teknoloji falan hiç olmaz. Vestel Venus mesela kasası bile bizim değil telefonun. Ne kadar aciz bir haldeyiz değil mi? Hani diyorlar ya Apple kazık atıyor pahalı diye o kazığı devlet atıyor devlet! İPhone XS Max üzerinden örnek verelim. Normalde 6000 TL olması gereken telefon KDV+ÖTV+TRT Bandrolü+ Gümrük Vergisi derken 10.000-15.000 TL oluyor. Çok saçma sapan vergiler var. Adamların alım gücü bizim 4-5 katımız daha yüksek. 700 TL’ye alır gibi 700 Dolara İPhone XR alıyorlar hatta bazı kanallar 4-5 tane alıyor sanki bakkaldan ekmek alıyor.
    Şu kasası bile bizim değil olayına hastayım. Şu işi bi öğrenemediniz, mesele marka oluşturmak, tasarlamak doğru sistemleri bir araya nasıl getireceğini düşünmek. He keşke işlemci vs de üretebilsek ama şuan zaten bunu yapabilen 2-3 ülke var. Apple kasası da Çinde üretiliyor? Hepsi Çinde. Onu napıcaz? Mesele bu değil.

    Mesela en son çıkan Z20'yi elinize hiç aldınız mı merak ediyorum. Öyle internetten bakma değil, mağazada alın bi elinize bakın nasıl bi hissiyat nasıl bi kamera var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HümanistAdam

    Burada apple fanatikliği yapan arkadaşlara bir iki kelam da ben edeyim.

    İphone almadan önce Lumia kullandığım zamanlar , etrafımdaki insanların teleofnu abartıp

    pohpohlamarından dolayı iphoneları gerçekten kusursuz sanıyordum.



    Sırf iphone 7 aldığım zaman yazılımı iyi olsun diye pil, ekran kalitesi gibi avantajları olan samsung s8 i kenara atmıştım .





    Ama şimdi anladım ki bu abartılılan yazılım hayatta bu kadar parayı haketmiyor
    Naptınız hocam siz. Şuan S8'im olsa hiçbi Apple telefona değişmem buna XS falan da dahil. O kamera, o tasarım, o ekran ne öyle ya. Bambaşka bir şey. Samsung yeni arayüzü de harika. Ve cihaz büyük ekran ama elde ne kadar şık çerçeve olmamasından dolayı. Müthiş bir cihaz. X'ler bile öyle güzel durmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon neredeyse 2 saatte %40 sarj azalmış(IP8 Plus) . Yorumlara bakarak çoğu kişi durumdan memnun değil stabil yeni versiyon çıkana kadar eski sürüme geri geçmek istiyorum. Itunes üzerinden önceki sürüme geri geçmem mümkün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 26 Eylül 2018; 3:11:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Kendi alanında iyidir ama mesele donanım bizim değil. Yerli olacaksa her şeyi bizim olacak. Finlandiya mesela adamlar Nokia ile zamanında para bastılar. Bizde yapabilirdik o zamanlar böyle bir şey. Uçak Fabrikalarımız vardı mesela kapatmasalardı şu an seri üretime bile geçmiş olurdu o zamanlar uçak üretmek için ülkemizde yeterli parça ve donanım bol bol mevcuttu. Android alsam yinede Vestel falan almam üzerine ekler Huawei alırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam kronik sorunları iyi biliyorum. 2013 yılında 5S’lerin mavi ekran sorunu vardı sırf bu yüzden servisde telefonumu değiştirdim 2-3 kere ama aynı hata. İOS 8 çıkınca kurtulduk. İOS’u 11 veya 12’den itibaren kullananlar yorum yapmasın İOS 6 ve daha eski sürümlerini kullananların yorumları daha iyi oluyor. Ben İOS 1.1.2’den beri kullanıyorum o zamanlar unlock sorunu vardı Sim Kartlarımız uyumsuzdu ama eskiden cidden uzay gemisi gibi telefondu İPhone. Windows Mobile rezaletinden sonra ilaç gibi geldi. 2008 yılında da bu başarıyı gören Google hemen Androidi çıkardı ama asla İPhone OS ile rakip olamazdı o zamanlar. Android yükselişe 2014’den sonra geçti ondan önce İOS en çok kullanılandı. Steve Jobs hatta Google’ı bu hareketinden dolayı çok kızdı aşağıladı. İOS dediğim gibi çok köklü değişiklikler geçirdi İOS 6 son stabil sürüm oldu 7 ile İPhone 4, 8 İle İPhone 4S, 10 ile İPhone 5, 11 ile İPhone 5S Apple sağolsun çöp oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ios 12 performans yönünden iyi güzelde, pili bildiğin sömürüyor. Sabah 8’de %100’de çektim biraz dh uygulamada takıldım. Çok az oyun. Ve suanda %43. İos11’de %80’di pil sağlığı, bianda %77’ye düştü. Telefonu downgrade edecektim ama seri3 saati wos5’e güncelledim ve saatler downgrade edilemiyormuş öğrendiğim kadarıyla. O yüzden el mahkum ios12’ye.
    Bu konuda ayrıntılı bilgisi olan var mı? Ve uygun fiyatlı pil değişim kampanyasını almanya vb yurtdışı cihazlarına yapıyorlarmı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neyse hocalarım ana konumuzdan sapmayalım Android Vb. şeyler hakkında daha fazla konuşmayalım herkes istediğini kullanır. Ama lütfen İOS 12 daha yeni çıktı uygulamalar bile daha güncellenmedi o yüzden batarya ömrü hakkında şu an yorum yapmak mantıklı değil. Ve yine bir hatırlatma bir soruyu 100 kere sormayın arkadaşlar cidden insanı bezdiriyor adam hala gelmiş İPhone 6 performansı nasıl diyor 1-2 sayfa geriye giderse öğrenebilir. İOS 12 hakkında ben yine yorum yapmak istiyorum ama batarya hakkında şu anlık konuşmayacağım. Performans beni çok tatmin ediyor özellike 5 senelik bir cihaz için biçilmiş kaftan. 3. parti uygulamalar bende daha iyi. İOS 11 yüklü bir tane 5S var elimde test ettim hemen hemen aynı ne yavaşlama var ne de hızlanma ama instagram beni şaşırttı İOS 12’de 14 saniyede açıldı 11 ise 23 saniye. Umarız sevgili Apple amca bize 12.1 ile iyi bir bataya performansı sunar. İOS 6 gibi stabilite ve batarya çok iyi olursa 12 efsane sürümlere adını altın harfler ile yazdırabilir. İOS 11’in stabilleşmiş hali olarak görüyorum yinede. İOS 10 kullanan arkadaşlar bence Jailbreak yapıp 12 özellikleri ekleyen tweaklar kurmanız daha iyi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    şöyle bir şey tecrübe ettim; benim de ios 11'de %83 olan batarya sağlığım ios 12 ile %81'e düşmüştü. Cihazı yedek alıp komple sıfırladım ve ''yeni bir iphone'' olarak kurdum batarya sağlığı %84 oldu ve ekran sürem arttı, bilginiz olsun denemek isterseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 26 Eylül 2018; 14:11:18 >
  • Utku_20 kullanıcısına yanıt
    Evet geçebilirsiniz
  • iPhone X ile İOS 12’ye yeni geçtim batarya tüketimi çok fazla değil ama var yalnız cihaz gerçekten uçuyor böyle bir şey yok touchpad kısmında biraz daha basmak gerekiyor bazı uygulamalar iOS 12 ile optimize olmadığı için daha fazla şarj yiyor geneline baktığımızda iOS 12 İPhone X ve 8 dışındakilerin yüklemesini pek tavsiye etmiyorum çünkü alt modellerde bataryayı su gibi içiyormuş ona göre yükleyin derim iOS 12.1 ve iOS 12.2 de batarya daha fazla da gidebilir daha azda tercih sizin ben iOS 12.1 yükleyip güncellemeleri duruma göre kapatacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 12.1 beta kullanıyorum bataryada düzelme baya var arkadaşlar. ısınma da azalmış.
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Touchpad dediğiniz sanırım 3d touch ve o’nun da basınç ayarı var bilginiz olsun, daha hafif ayarlanabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundle uygulamasını kullanan var mı, batarya tüketimi nedir arkadaşlar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apple la alakalı yorumlara sinirlenilme sebepleri:

    1- apple bir ekosistemdir. ben sadece iphone kullanmıyorum. apple ın gerçek kullanıcıları, prof. kullanıcılar tüm apple ürünlerine sadıktırlar zira bu mevcut ekosistemin getirdiği zorunluluktur.
    2-mac gibi bir bilgisayar da ha yok. isterseniz 16352134 gb ram li bilgisayar toplayın bir imac, bir macbook etmeyecektir. yine burada yazılım ve sunduğu avantajlar mevcuttur.
    3- apple ı iphone la tanıyan bilenler maalesef bu markanın cahilidir.

    evet ben bir apple hayranıyım neden mi?

    - bu firma sadece bir teknoloji firması değil. yapmış olduğu argeler ve yatırımlarla teknolojiye yön veren bir firma. istediğiniz kadar bu önceydi, şu yapıldı vs deyin. hakkıyla, en doğru şekilde apple yapmadan o teknoloji yapılmamıştır.
    - apple size sadece teknoloji sunmaz hizmetin dibini sunar. hizmetten anlamayanlara hizmet nedir öğretir. prestiji sunar.
    - apple sanata da etki eder, yön verir. en prestijli sanatçıların ışığını taşradakine bile yansıtmış olur. apple sayesinde öğrendiniz minimalizmi, apple sayesinde öğrendiniz helvetica'nın tasarıma etkisini
    - apple ın menü tasarımları bile flat dizayn olarak bugün birçok sektörün değişimine ve yenilenmesine öncü olmuştur. şimdi buraya gelip 3. sınıf cahiller "olmamış" yie" deyince insan sinirleniyor doğal olarak. aslında herkes apple almamalı. önce eğitim verilmeli, sonra kültür seviyesine göre satış yapılmalı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sacrament1

    Bundle uygulamasını kullanan var mı, batarya tüketimi nedir arkadaşlar?
    Bu pil kullanım durumunu gösteren grafik ve istatistiklerden hiçbir şey anlaşılmıyor.

    Bundle son 10 günde 1 saat 22 dakika kullanım %4 şarj yemiş görünüyor, son 24 saatte 15 dakikada %6 şarj yemiş.

    Bu sayılar neyi ifade ediyor anlamış değilim. Anlayan varsa gelsin beri.
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt
    Aşırı kültür seviyenize hayran kaldım, insanları sınıflandırmak 2.sınıf 3.sınıf demek ne zamandan beri kültürlü insan davranışı oldu😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sacrament1 kullanıcısına yanıt
    Binlerce yıldır... Anlatmaya kalkarsam yunan antik kültüründen başlamam gerekir maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.