Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.926
Cevap
93
Favori
910.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayal kırıklığı oldu cidden.Şarj süresi,ekran donması falan umrumda değil çünkü küçük güncellemeler ile düzeltilecek şeyler. Ama genel olarak baktığımızda kullanıcı için olumlu olacak pek bir şey yapılmamış. Dev bir güncelleme olmamış. İsimlendirmesi 11 değilde 10.3.03 falan tarzı olmalıydı.
  • Bazı uygulalarda multitasking yaparken android de olduğu gibi uygulamayı baştan başlatıyor. En kötüsü de candy crush soda da . Oyun oynarken home tuşuna iki kere basıp baska bir uygulamaya geçip hemen oyuna geri dönerseniz , oyunu baştan başlatıyor. Gömülü bir kaç uygulama da aynı şeyi yapıyor. Ya uygulamlar uyumlu değil yada hafıza yönetimi şuan düzgün yapamıyor cihaz. Sanırım hatalar için seri güncelleme gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    İOS 11 şu anda özellikle de iphone 8 ve 8 plus modelinde uyumlu çalışmıyor. Youtube'da 7 ve 8 modellerinin karşılaştırıldığı videolarda bu yüzden 7 serisi 8'in önüne geçiyor. Önümüzdeki günlerde gelecek güncellemeyle tüm cihazlarda bu problem giderilecektir. U

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    İOS 11 şu anda özellikle de iphone 8 ve 8 plus modelinde uyumlu çalışmıyor. Youtube'da 7 ve 8 modellerinin karşılaştırıldığı videolarda bu yüzden 7 serisi 8'in önüne geçiyor. Önümüzdeki günlerde gelecek güncellemeyle tüm cihazlarda bu problem giderilecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 10 da 7de stabil degilken 6s de daha iyi çalışıyordu klasik apple

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 11'den memnun kalmayan arkadaslar burada ios 10'a geri dönüş rehberi var. Ben memnun kalmadim ios 10'u yeniden yükledim



    http://www.teknokulis.com/galeri/ipucu/ios-11den-ios-10-geri-donus-rehberi-ios-10-nasil-geri-yuklenir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A1778 İntel modemli cihazıma ipsw.me sitesinden iPhone 7 iOS 11 global sürüm kurdum, ama gsm kurulmasi yönünde bir takım bilgilerde mevcut bu konuya nokta atışı yapabilecek arkadaşlar var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla batarya ömrünü hiç kısaltamam 11 ile. çok güzel bişey yapmış olsalar neyse dicem. geçtim mis gibi ios 10 a.
  • ios 10 da 8 saat üstü kullanım alıyordum ios 11 de de 8 saat üstü kullanım alıyorum bazen fazla bile oluyor. Yani bende güncelleme ile batarya tamamen aynı. Hiçbir güncelleme ile değişmedi 2010 dan beri kullanırım. Bu arada iphonedo incelemesinde iphone 7 plus 8 plustan daha çabuk azalıyor şarjı, daha küçük bataryası olmasına ramen. Demek ki yeni işlemci farkettiriyor. Umarım X lerde de aynı şekilde olur hem onda oled ekranda var.
  • Ios 11 ile şarj süresi %20 gibi azalıyor. Bilginiz olsun. Ona göre yükleyin. Düzelir umarım yeni yama ile. Yoksa böyle sıkıntı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunca şikayete rağmen hala bir aksiyon almamaları, "3D Touch gelecek" dışında bir açıklama yapmamaları enteresan.

    Tüy diktiniz, hala ortada bir açıklama yok. Yabancı bir forum sitesinde okudum, şimdiye kadar yeni gelen ana güncelleme sürümünden sonra memnun kalınmayıp bir önceki sürüme geçiş konusunda en çok aktivasyon bu sürümde gerçekleşmiş. Yani iOS 11'den iOS 10.3.3'e geri dönüş sayısı eski geçişlere göre çok daha fazlaymış. Bununda dikkate alırlar umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iPhone 7 Plus 'da AR olayını nasıl kullanırız ? deneme yapabileceğimiz bir uygulama var mı ?
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Aynen yaklaşık 4 senedir iPhone kullanıyorum. İlk defa sürüm düşürme yaptım bu 11 yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar salı günü yeni bir güncellemenin geleceği söyleniyor. Umarım reddit yine haklı çıkar da en azından birkaç sorun çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fawkes81 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu anlamıyorum. iOS 11 diye Beta 1'den başlıyorsun. Demek ki iOS 11'i zaten önceden oluşturmuşun ve geliştirmek için developerlara sunuyorsun.

    Üstüne 10 Beta geliyor, bu süreç 4 aydan fazla, ilk geliştirmeye başladıkları zaman nereden baksanız 6 7 aydır. Bunca sorun ile nasıl oluyor da bu sürümü yayınlamaya başlıyorlar anlamıyorum. Atıyorum, ver abi iOS 12'yi Ocak başında geliştir Eylül'e kadar en azından daha sağlam ve sorunsuz bir sürüm sun insanlara.
  • ipad de youtube videsu izleyip yanda da twitter açıktı bir anda dondu tepki vermedi tablet sadece video oynuyordu home tuşu falan çalışmadı sonra power tuşuna bastım ekran bi kapandı ne yaptıysam açılmadı en son hard reset attım açıldı çok ciddi sorunlar var ios 11 de geçtiğime pişman oldum
    not : ipad air2
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle hocam. Sürekli yok Apple'ın kasasında şu kadar nakit para var, firmanın değeri şu kadar arttı vs. haberleri duyuyoruz ama adamlar daha tam sürüm yazılımını adam akıllı çıkaramıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fawkes81 -- 24 Eylül 2017; 23:1:58 >
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Measurekit uygulaması yararlı sahiden. Uygulama içide satın aldım. AR oyunlar var ama o kadar ilgimi çekmedi. Uygulama olarak bunu yararlı buldum.

    https://itunes.apple.com/us/app/ar-measurekit/id1258270451?mt=8
  • artık her güncelleme sorun yaratıyor.
  • Arkadaşlar pil aşırı hızlı bitmeye başladı hatta bazen 2şer 2şer atıyor normalde açılanlardan farklı birşey mi açıldı acaba kapatmamız gereken bir uygulama falan mı var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.