Şimdi Ara

İNVERTER KLİMA TAVSİYESİ !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
11.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben vestelin ankastre ürünlerini kullanıyorum muftakta ve çok memnunum.

    Salonda Vestel HD Plasma ve Vestel PVR 80GB uydu alıcı(çok memnunum) kullanıyorum.

    Daha doğrusu televizyoum SEG di, pc'ye bapladığımda bir kaç yerde piksellerde kırmızılık gördüm. Plazmalarda bu normalmiş sonradan öğrendim fakat o zaman kafaya takım 3 kez servise gitti geldi düzelmedi sonuncusunda çok daha üst model sıfır bir Vestel Plasma TV ile değiştirdiler.

    Vestel televizyonumdan çok memnunum ve kayınbiraderimde Sony var bize geldiğinde yüzü ekşiyor; benim tvnin renkleri niye bu kadar canlı değil diye :) Ve servis çağırdı benim tv'im niye Vestel kadar canlı değil diye :)

    Vestel tv ve uydu alıcı pazarında Avrupada 1 numara, dünyada en üst sıralarda.

    Zaten Philips, LG vs.. birçok markanın üretimini Vestel yapıyor.

    Ama bizdeki yerli malına olan kompleksi yıkmak zor maalesef. Biraz özentilik de var.

    Tüm dünya daha pahalı bile olsa yerli malına destek çıkar, biz de hem kaliteli hem hesaplısı da olsa gidip bakmaz, araştırmaz, şans bile tanımaz.

    LG LCD tv benim bir arkadaşım aldı, aldığı hafta arıza yaptı; 1 ayda yenisini vermediler. 3 sene önce tefalden çay makinası alan bir arkadaşım demliğini kırmış, yenisini servis temin edemedi çay makinası çöpe gitti.

    Arıza, terslik her üründe olabiliyor. Yanlış olan yerli de olursa vay işte yerli malı değil mi bir daha kapısından girer miyim vs... saydırmalar. Yabancı malı sorun yaparsa ya işte yaptı ama ilgilenecekler, beyaz eşya biraz da şans zaten gibi makulleştirmeler...




  • 30 m2 salonum var catı ve duvar ısı mantolaması yok . çatı katında oturuyorum ve salonun pencereleri kuzey yönüne bakıyor. içerisi 40 derece vardır gündüzleri sadece yazın soğutma amaçlı kullanacağım özellikle klimayı nasıl bir klima önerirsiniz. marka ve model önerileriniz için şimdiden teşekkürler . lütfen yarımcı olun erimek üzereyiz. nefes alamıyoruz. yan duvarlarda alçıpan köpük tuğla şeklinde catı tavanı alçıpan köpük osb tahta ve siyah ziftli su izolasyon membranı var siyah olduğundan ısı çekiyor buyuk ihtimal. acil ne önerirsiniz 30 m2 salon . 12000 btu yeter mi cok ta enerji harcamasa güzel olur. börek bütün karnım tok olsun sözü gibi olmasada hem beni serinletsin hemde az harcasın
  • Alkan1905 A kullanıcısına yanıt
    Güncel klima tavsiyesi bölümü varken, iki yıllık bir konuyu hortlatmanız garip olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bps

    Güncel klima tavsiyesi bölümü varken, iki yıllık bir konuyu hortlatmanız garip olmuş.

    haklısınız kusura bakmayın. gece dalgınlığıma geldi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.