Şimdi Ara

İnventus ve sistemim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemin nasıl olacağına sonunda karar kıldım.

İnventus ve sistemim hakkında

Sistemde fiyat azaltmasına nasıl gidebilirim. Fazla, eksik neler var?

Sistemi inventusdan toplayasım var. Sosyal mecralarda herkez övmüş, adamları yere göğe sığdıramamışlar. Bir de hakkımızda bölümlerinde yazan;

Ücretsiz montaj

Bilgisayar montajını profesyonelce ve ücretsiz olarak yapıyoruz. Kasa içindeki kabloları hava akışını engellemeyecek şekilde sabitliyoruz. Tüm sistem montajlarında standart kaliteli işçiliğimizi uyguluyoruz.

Montajda kullanılmayan tüm parçaları ve ürün kutularını eksiksiz olarak gönderiyoruz.

Ücretsiz 12 saat profesyonel test

Montajdan sonra, her bir sistemi tek tek en az 12 saat profesyonel yazılım ve yöntemlerle test ediyoruz. Şirketimizin 13 yılda binlerce test tecrübesi bulunmaktadır...

ifadeler beni cezbetti. Şimdi eğer inventusa toplatırsam fiyat 4400 tl, parçaları tek tek, en ucuz olan yerlenden alırsam 4200 bağlıyorum.

Not: Kendim parçaları kasaya takma işinden anlamam, ilk olacak.
    Not: Ellerinde Kingston Hyperx Savage 8 gb 2800 mhz olmadıpı için o rami seçtim. Parçaları kendim toplarda Hyperx alacağım zira aralarında 10 tl fark var.

• Seçtiğin parcalara hiç bakmadım fakat İnventus firmasından birçok kez alışveriş yapmış birisi gayet güvenilir bir firma olduğunu söyliyebilirim. Internettende ve ofislerinden de kendileri ile görüştüm, efendi ve sorun cözmeye odaklı calısıyorlar.
  • Çarşamba akşamı anakart-işlemci-ram siparişi vermiştim inventus'tan. Gayet güzel bir paketleme ve isteğim üzerine işlemci anakarta monte edilmiş şekilde bugün öğlen ulaştı. Ben de diğer parçaları takarak sistemi çalıştırdım, sıkıntı yok. İyi ve hızlı hizmet

Orijinalden alıntı: Inspectah Deck

Arkadaşlar sistemin nasıl olacağına sonunda karar kıldım.

Sistemde fiyat azaltmasına nasıl gidebilirim. Fazla, eksik neler var?

Sistemi inventusdan toplayasım var. Sosyal mecralarda herkez övmüş, adamları yere göğe sığdıramamışlar.

Anakart, kasa, PSU ve ekran kartında daha uygun fiyatlı ürünler tercih edersen fiyat en az 250 - 300 lira düşecektir arkadaşım.. :)
    İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..
  • Ekran kartını Evga gtx 970 alın,kasa zevkinize kalmış ama o kadar fazla,psu'ya bakacak olursak o da fazla olmuş,750w seasonic mIIEvo mu ne var onu alın.
    Psu Edit:http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-750w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html İnventusta varsa oradan alın yoksa corsair vs series 750w alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoliconOtaku -- 8 Nisan 2016; 18:36:40 >

Ram:CORSAIR VENGEANCE LPX 2x8 2400 MHZ Case:NZXT S340 ELITE

HDD: WD 1 TB SSD: James Donkey JD240 LE

CPU Cooler: bequiet! pure rock slim PSU:CORSAIR CX550M
  • cevaplarınız için teşekkür ederim. sistemi inventusa toplatmaktan vazgeçtim. ekran kartı,psu,işlemci soğutucusunu amazondan getirtip, burda işi bilen bir bilgisayarcıya toplatacağım. konu kilitlenebilir.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.