Şimdi Ara

İnventus ve Amd ekran kartı - Oyun hediyesi rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Key gönderim sürelerini bilmiyorum ama İnventus'a da böyle demek olmaz inanın Türkiye'de ki sayılı bir kaç tane ilgili satıcılardan birisidir.
    Kasım ayında arkadaşıma RX580 aldım oyun hediyesi var diye bile yazmıyorken ocak yada aralık ayında hatırlamıyorum Oyun Hediyesi aktivasyon kodu geldi aradım yanlış olmuştur filan diye adamlarda ciddi ciddi gönderdik o sizin iyi günlerde kullanın dediler.

    Almış olduğum hiç bir üründe ne teknik destek yada başka bir konuda hiç beni üzmediler.

    Muhtemel bir yoğunlukları vardır umarım başka bir sorun olmaz.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    banada amazon kutu içinde kod yollamış farkında olmadan iletişime geçip ikinci kodu aldım ama kutu içinde gelen kodu aktif etmedim.
  • Çılgınmısınız 15 gün sonra verilecek diyor ne bu agresiflik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gün oldu sipariş vereli gelen giden yok
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    mogol kod varsa gönder de oyun oyniyak :D
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Oddysey zamanındaki kod tarihi geçmiştir :D
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    ver deniyim :DF
  • Vatandan 2080 aldım. Kart geldiği gibi mail attım 3 saat sonra kod geldi. 15 günde kod gelecek muhabbeti garip görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Bence de boş muhabbet hicbir yerde yok bunlarda böyle forum sakinlerine göre :D arayıp sorunca bir haftayı bulabilir diyor 20 gün olucak nerdeyse diyorum, arkadaşlara ileteyim diyor gelen giden yok. Kodları kendileri alıp satacak diye endişelenmeye başladım sonuçta ucuz oyun değil bunlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişi geçtikten 33 gün sonra, ürün kargoya verildikten 30 gün sonra, pc elime geçtikten 26 gün sonra kod elime geçti.

    Elde etmek için birçok kez aradım, meşgul çalma olayı devam ediyor, en son 4 gün önce bir arkadaş sipariş kodumla not aldı, ilgilenmiş sanırım,sağolsun diyorum artık.

    Amd ye yazmıştım hala cevap yok. İnventus a 6 7 tane mail attım zaten cevap yok. İnventus siteden soru sordum cevap yok.

    Bu süreçte 7 martta sipariş verenlerin daha sistem eline geçmeden kod aldığını da öğrendim. Burda hemen geldi diyen de oldu. Benim gibi 1 aydır bekleyen arkadaşlar da var.

    15 gün kuralı var diyen arkadaşlar için paylaşıyorum. Ben sıkıştırmasam belki aktifleşme günü geçene kadar yollamayacaklardı.

    Son aktifleştirme günü hazirandaymış. İşinizi şansa bırakmayıp sıkıştırın. Unlost olayını gerekçe gösteriyorlar, 4 günde halledilebilecek bir şeymiş demek ki.

    İnventustan 2.alışverişim, güvenilir bir firma olduğunu düşünüyorum ama unlost olayındaki yoğunluğu kaldıramadıkları ortada. Sistem arızası gelişenlere de benzer yaklaşım varsa herkese sabırlar diliyorum. Amd tarafı da yoğun o da belli tabii.

    Bu olay sadece oyun olayı değil. Steamde 800tl değerinde bir ürün hediyesi bu, satan da var, pc gelir gelmez oyunları oynayacağını düşünen de var. Her şeyi geçtim, büyük bir iletişim sıkıntısı var.

    Şimdi kodu deneme zamanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiyede bir tane adam akıllı site vardı onuda bunaltıp batırmayın, Inventus olmasa halimiz dumandı. Kodun üzerine yatacak değil firma. Sabırlı olun.
  • İnventus dediğimiz firma son zamanlarında nasıldır bilmem ama sistem topladığım zamanlarda birkaç sene önce tr deki en düzgün çalışan firmaydı. Hala aynı ise olayın içeriğini detaylı bilmeden dahi bunun inventus dan dolayı kaynaklı bir sıkıntı olmadığına inanabilirim. O kadar iyi bir firmadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seçilebilirkişi kullanıcısına yanıt
    Bugun sipariş vereli 26 gün oldu ben de hala kodu alamadim(benimki nvidia).

    Artık aramaktan ve mail atmaktan bıktım.

    Güyya bu hafta gelecekti , bugün çarşamba daha gelen giden yok.

    Edit: Az önce geldi. Keşke bu kadar beklemeseydik ama yapacak bir şey yok. Buna da şükür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferucci -- 3 Nisan 2019; 15:13:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnventus kodların üstüne yatacak bir firma değildir. Bu yoğunluğu kaldıramadılar. Ama kodları zamanında veremiyorlarsa da şikayetvar'a bildirmek gerekir. Belki o zaman kod süreci hızlanır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.