evet arkadaslar yıne bı soruna cozum getırmek ıcn topıc acmıs bulunuorum bu olayı bı arakdstan duymustum guzel bı cozum sımdı gelelım once ınventory bug nedır?
ınventory bug bazı ıtemlerı ustunuzden cıkarırken yada ın hostesten ıtemı ınventoryınıze atarken ıtem sıze gelmıs gıbı gorunur sonra bırden yok olur ve o kutucuga hıc bı ıtem koyamassınız tabı relogg olmadan. evet bu bugda kalan kutucugun kullanılabılmesı ıcın gusel bı cozum var oyun ekranının sol alt kosesınde 'P' harfı vardır bu harf power up store'u acar.bu tusa basıorus ve 3-4 sanıe beklıorus vee bug yok oldu bu kadar kolay ^_^
aranızda bılenler olabılır ama ben bunu bılmeen arkadaslar ıcn yayınlıım dıdım tesekkurlerı beqlıorum
biliyordum ama bilmeyen arkadaşlar için faydalı olucaktır tabiki. saol
bu bugun bir sebebi de koxpun oto lootudur ve relogla power upla düzelmez yeni patch gelirse düzelir bilginize
Teşekkürler yararlı bilgi.
Ty
myko'da bu pus'tan dupe yapılıyordu
ty yararlı bilgi..
quote:
Orjinalden alıntı: dogauzun
bu bugun bir sebebi de koxpun oto lootudur ve relogla power upla düzelmez yeni patch gelirse düzelir bilginize
+1 bir kere koxp kullanırken elime warrior pads aldım onla ok atıodum o_O
quote:
Orjinalden alıntı: dogauzun
arkadasım sacmalamıssın ne alaka su an oundakı nerdeyse herkeste oluor bu sorun bazı arkadaslar bu sorun yuzunden bos droplarını kacırdılar bu bug yuzudnden kocpla alakası yok sen denemeden konusmasan ıyı edersın bılmedıın ıstelere murrun sokma pls
thks
saol bilmiyodum cok isime yarıcak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme